Hesabım
    "The Suicide Squad"da Idris Elba, Will Smith'in Yerine mi Geçecek?

    Idris Elba, Deadshot'ı canlandıracak yeni isim olabilir.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde Will Smith, DC çizgi romanlarından uyarlanan Suicide Squad devam halkası The Suicide Squad filminde Deadshot karakterini canlandırmayacağını duyurmuştu. Warner Bros ile el sıkışarak dostça ayrılan Will Smith'in ayrılığı üzerine yerine başka birinin geçebileceği tahmin edilenler arasında yer almıyordu. Ancak iddialara göre stüdyo, Will Smith'in yerine Deadshot karakterine hayat verebilecek başka bir isim açıklandı.

    Will Smith'in DC çizgi romanlarından uyarlanan devam filmi The Suicide Squad'da rol almayacağının resmi olarak açıklanmasının ardından, stüdyonun başka bir isim üzerinde durduğu iddiaları yayılmaya başladı. Bu isim ise James Bond olarak da düşünülen Idris Elba oldu. The Hollywood Reporter'ın kaynaklarına göre The Suicide Squad'ın yönetmen ve senarist koltuğuna geçen tartışmalı yönetmen James Gunn ile Idris Elba anlaşmaya varmak üzere görüşme gerçekleştirdi. Söylenenlere göre Elba, Gunn ve stüdyo için ilk ve tek seçenek olarak görülüyor. Harley Quinn, Joker gibi anti-kahramanların yer aldığı Suicide Squad'ın ikinci filminin geleceği resmi olarak duyurulmuştu. 2021 yılının Ağustos ayında izleyicileriyle buluşması planlanan  film için geri dönecek olan kahramanların açıklanmaması akıllarda soru işareti yaratmaya başlamıştı. Başta Harley Quinn'in dönüşü olmak üzere, kimlerin ikinci filmde yer alacağı bilinmiyordu. Will Smith'in ayrılığının yanı sıra filmde rol alacak diğer isimler konusunda da bilgi bulunmuyor. Margot RobbieJared Leto ve Joel Kinnaman'ın ise filmde yer alacağı söylentileri dolaşsa da kesinleşen bir durum olmadığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Luther” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı olan ve Thor serisi, Beast of No Nation, The LosersStar Trek Sonsuzluk gibi yapımlardan tanıdığımız Idris Elba'nın Will Smith'in yerine geçerek Deadshot'ı canlandıracağı The Suicide Squad filminin yanı sıra gelecek projeleri arasında Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Cats, Turn Up CharlieThree Thousand Years of Longing ve Deeper gibi yapımlar yer alıyor. The Suicide Squad filminin ise ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top