Hesabım
    Aretha Franklin Belgeseli "Amazing Grace"ten Fragman!

    Belgesel film Amazing Grace'ten fragman paylaşıldı.

    Efsanevi müzisyen Aretha Franklin'in Amazing Grace isimli albümü ile ilgili bir belgesel izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Albüm ile aynı isme sahip olan belgesel Amazing Grace'ten fragman yayınlandı. Fragman'da övgülere boğulan albüm kaydından kesitler görme imkanı yakalıyoruz.

    2018 yılında kaybettiğimiz sevilen müzisyen Aretha Franklin'in daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan albüm kayıtlarının görüntüleri belgeselleştirildi. Los Angeles'ta bulunan New Bethel Baptist Kilisesi'nde ve 1972 yılında alınan bu kayıtlar Franklin'in Amazing Grace albüm kayıtları için kullanılmıştı. Kayıtların görselleri daha önce kullanılmamış olmakla birlikte ilk kez ortaya çıkarılıyor. Katıldığı festivallerdeki izleyicileri tarafından övgüye boğulan Amazing Grace belgesel filmi, Aretha Franklin'in kilisede verdiği görkemli konsere tanık olmamızı sağlıyor. Belgesel filmin orijinal kayıtları Sydney Pollack'ın kamerası tarafından kayda alınmıştı. 2008 yılında hayatını kaybeden Pollack'ın kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından onları belgeselleştiren isim Alan Elliott oldu. Aretha Franklin, bu görüntülerin ortaya çıkmasını istemiyordu. Ancak ölümünün ardından konser görüntülerinden yapılan belgesel Franklin'in ailesi ile paylaşıldı. Franklin'in ailesinin bu hayranlık uyandırıcı konsere tanık olmasının ardından belgeselin yayınlanma izni verildi.

    Aretha Franklin'in Amazing Grace albümü yalnızca Amerika sınırlarında 2 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Franklin'in dünya çapında en fazla satılan albümü olan Amazing Grace, aynı zamanda müzik dünyasının da kutsal albümlerinden biri olarak kabul gördü. Aretha Franklin'in bu eşsiz konserini izleyicileriyle paylaşan Amazing Grace belgeseli Amerika'da 5 Nisan'da sınırlı sayıdaki sinemalarda gösterilmeye başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top