Hesabım
    Tessa Thompson’lı “Sylvie” Kadrosuna Eva Longoria Dahil Oldu!

    Tessa Thompson ve Eva Longoria “Sylvie”de buluşmaya hazırlanıyor.

    Creed: Efsanenin Doğuşu”, “Thor: Ragnarok” ve “Yok Oluş” filmlerinden tanıdığımız Tessa Thompson ve 2017 yapımı “Crown Heights”ta Lakeith Stanfield’la birlikte rol alan Nnamdi Asomugha’nın başrollerini paylaştığı drama filmi “Sylvie” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Desperate Housewives” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Eva Longoria filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Boston Legal” ve “This Is Us” dizilerinde izlediğimiz Ryan Michelle Bathe ve ABC kanalında yayınlanan “For The People” dizisinden tanıdığımız Regé-Jean Page de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini 2012 yapımı komedi filmi “Homecoming” ile tanınan Eugene Ashe üstleniyor. Çekimlerine başlanan filmin yapımcı kadrosunda başrol Asomugha, Jonathan Baker, Gabrielle Glore ve Matthew Thurm bulunuyor. Filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    “Sylvie”, 1950’lerin sonuna, 1960’ların başına tekabül eden New York’un havalı caz döneminde geçiyor. Gelecek vadeden saksafoncu Robert (Nnamdi Asomugha), Harlem’deki bir müzik mağazasında işe girdiğinde mağazanın sahibinin kızı Sylvie (Tessa Thompson) ile tanışır. Çok geçmeden birbirlerinden etkilenen ikili kısa bir yaz aşkı yaşar. Yaz bittikten sonra yolları ayrılan çift, aradan yıllar geçtikten sonra kaçınılmaz bir şekilde tekrar karşılaşır ve birbirlerine olan hislerinin hiçbir zaman kaybolmadığının farkına varırlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top