Hesabım
    Will Ferrell, Netflix Filmi "Eurovision"da!

    Will Ferrell'ın yeni projesi belli oldu.

    Netflix'te gösterime sunulacak olan komedi filmi Eurovision, başrol oyuncusunu ve yönetmenini buldu. Başrolünde ünlü komedyen Will Ferrell'ın yer alacağı filmin yönetmen koltuğunda David Dobkin oturacak. Dobkin ve Farrel'ın daha önce de birlikte çalıştığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Romantik komedi filmi ülkemizde Davetsiz Çapkınlar adıyla 2005 yılında izleyicileriyle buluşan Wedding Crashers'da birlikte çalışan Will Ferrell ve David Dobkin, Eurovision filmi için yeniden bir araya geliyor. Bir Netflix komedisi olacak olan filmin yönetmeni David Dobkin'i daha önce Wedding Crashers'ın yanı sıra Netflix'in Marvel dizilerinden Iron Fist'in bazı bölümlerini yönetmesiyle, Into The Badlands dizisiyle, Ryan Gosling ve Jason Bateman başrollü The Change-Up, Jackie Chan ve Owen Wilson başrollü Şangay Şovalyeleri, Robert Downey Jr. başrollü The Judge gibi filmleriyle tanımıştık. Ünlü komedyen Will Ferrell'ı ise Anchorman, Anchorman 2, Zafer Patenleri, Holmes & Watson gibi yapımlardan tanıyoruz. Ayrıca Ferrell'ın gelecek projeleri arasında Zeroville, Downhill, The 100 Year Old Man Who Climbed Out The Window and Disappeared filmleri yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer olacak olan diğer isimler henüz belli değil.

    Komedi türünde olacak olan Eurovision filmi, Eurovision şarkı yarışmasını odağına alacak. İlk kez 1956 yılında düzenlenmeye başlanan uluslararası şarkı yarışması, ABBA'dan Celine Dion'a birçok önemli müzisyeni ağırlamıştı. Filmin konusu hakkında henüz bir bilgi yer almasa da Will Ferrell'ın Eurovision'a katılan bir müzisyeni canlandıracağı kolaylıkla tahmin edilenler arasında bulunuyor. Ayrıca Ferrell'ın filmin yapımcılığını da üstleneceği söyleniyor. Gary Sanchez Productions bünyesinde filmin yapımcılığını üstlenecek olan Farrel'ın yanı sıra Jessica Elbaum, Chris Henchy ve Adam McKay'in de yapımcılar arasında yer aldığı bilgisi bulunuyor. Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve Netflix'te ne zaman gösterime sunulacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top