Hesabım
    Black Widow'un Kötü Kahramanı Andre Holland Olabilir!

    Black Widow filminden yeni bir detay paylaşıldı.

    Marvel'ın yıllardır gerçekleştirilmeyi bekleyen kadın süper kahraman filmi Black Widow hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz gün filmde rol alabilecek kadın oyuncuların listesi basına sızdırılırken, bu kez de filmin kötü adamı hakkında bir iddia ortaya çıktı. Söylentilere göre Andre Holland, filmin kötüsü olabilir.

    Oscar ödüllü Moonlight, American Horror Story, The Knick, Özgürlük Yürüyüşü, Friends With Benefits, Zamanda KıvrılmaCastle Rock gibi yapımlardan tanıdığımız Andre Holland, söylentilere göre Black Widow filminin kötü kahramanı olabilir. The Hashtag Show'un haberine göre  filmin casting direktörü Sarah Finn'in filmde rol alması için bazı isimler üzerinde durduğu söyleniyor. 40'lı yaşlarında olan erkek oyuncu arayışında olan filmin prodüksiyon öncesinin Londra'da gerçekleştirildiği biliniyor. Oyuncu seçmelerinin de dahil olduğu bu dönemde Andre Holland'ın görüşmeye çağırıldığı söyleniyor. Holland, kötü adam rolü için görüşülen tek isim değil, ancak ortaya çıkan tek isim. Geçtiğimiz gün içerisinde de filmde rol alacağı iddia edilen kadın oyuncuların listesi paylaşılmıştı. Bu isimler arasında ise Harry Potter serisi ile Beauty and The Beast filminin yıldız oyuncusu Emma Watson, Netflix'te yayınlanacak olan Ratched'den ve Beautiful Creatures'dan tanıdığımız Alice Englert, Hostages ve Neighborhood'dan tanıdığımız Dar Zuzovsky ve Fighting With My Family'nin yıldızı Florence Pugh bulunuyordu.

    Scarlett Johansson'ın Avengers ekibinin esas üyelerinden Black Widow'u Iron Man 2 filminden beri canlandırdığı biliniyor. Yıllardır gerçekleştirilmesi planlanan solo Black Widow film projesi henüz hayata geçirilebildi. Geçtiğimiz haftalarda filmin senaryosunun beğenilmemesi üzerine tekrardan yazıldığının açıklanması, Black Widow'u daha geç görebileceğimiz konusunu akıllara getirmişti. Ancak vizyon tarihi ile ilgili yeni bir güncelleme yapılmadı. Filmin yönetmen koltuğuna  Savaşın Gölgesinde ve Berlin Sendromu'ndan tanıdığımız Cate Shortland geçecekken senaryosu Don Heck, Stan Lee ve Don Rico'nun yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanarak Ned Benson ve Jac Schaeffer tarafından kaleme alınıyor.

    Filmin vizyon tarihi ise henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top