Hesabım
    Matt Smith, Star Wars Episode IX'da Yer Almıyor!

    Matt Smith, Star Wars konusunda açıklama yaptı.

    Hakkında neredeyse hiçbir detay açıklanmayan Star Wars Episode IX hakkında Matt Smith açıklama yaptı. Aylar önce Smith'in oyuncu kadrosunda yer alacağı söylenmişti, ancak Smith filmde rol almadığını söyledi. Los Angeles Times ile konuşan başarılı oyuncu, Star Wars'da bulunmadığını ifade etti.

    Richard E. Grant, Dominic Monaghan, Naomi Ackie ve Keri Russel'ın ile birlikte Star Wars serisine katılan oyuncular arasında yer aldığı söylenen Matt Smith, bunu yalanladı. L.A. Times ile yaptığı röportajda konu hakkında konuşan Matt Smith "Söyleyebileceğim kadarıyla kesinlikle yokum." şeklinde konuştu. Daha önce Smith'in filmde anahtar bir konumda bulunabileceği dedikoduları yayılmıştı. Bu roller arasında Palpatine'in genç hali ya da Kylo Ren'in savaşçılarından biri olabileceği iddiaları yer alıyordu. Ancak Matt Smith'in açıklamasının ardından serinin hayranlarının film hakkındaki tüm tahminleri yerle bir olmuş oldu.

    Üçlemenin son filmi olan Star Wars Episode IX hakkında bilinenler arasında serinin Luke Skywalker'ı rolündeki Mark Hamill'i yeniden görme imkanı bulacağımız ve filmde Princess Leia rolündeki 2016 yılında kaybettiğimiz Carrie Fisher'ın son kez göreceğimiz bilgileri bulunuyor. Fisher'ın önceki filmler için çekilen ancak filmlerde yer almayan sahneleri, Episode IX'a eklenecek ve Princess Leia'nın hikayesi tamamlanmış olacak. Serinin hayranları da bu yolla son kez Fisher'ı görme fırsatı bularak ona veda edebilecek. Ayrıca Kylo Ren'in geleceği hakkında da çeşitli dedikodular bulunuyor. Ren'in öldürdüğü Snoke'a benzer bir karaktere dönüşeceği söylentileri bilinenler arasında yer alıyor. Star Wars Episode IX'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tranve Domhnal Gleeson yer almaya devam edecek. Ayrıca ilk üçlemede Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmin kadrosunda bulunuyor.

    Star Wars Episode IX'da yer almayacağını açıklayan ve  “Doctor Who” ile “The Crown” dizileriyle, Mapplethorpe biyografik filmi tanınan, ayrıca  Edgar Wright'ın yeni filmi Last Night in Soho'da rol alacak olan Emmy adayı başarılı oyuncu Matt Smith'in gelecek projeleri arasında Jared Leto ile başrolü paylaşacağı Morbius ve bir Remi Weekes filmi olan His House bulunuyor.

    Star Wars Episode IX'ın 20 Aralık 2019'da ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top