Hesabım
    Julianne Moore, "Can You Ever Forgive Me?"den Neden Kovuldu?

    Julianne Moore, film hakkında açıklama yaptı.

    91. Akademi Ödülleri'nde üç kategoride adaylık alan "Can You Ever Forgive Me?" filmi hakkında Julianne Moore'dan açıklama geldi. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan ve Still Alice filmindeki rolüyle Oscar'ın sahibi olan başarılı oyuncu Julianne Moore, filmin kadrosundan ayrılışını anlattı.

    The Hours, Still Alice, İki Kadın Bir Erkek, Yıldız Haritası, TutsakAşka Özgürlük gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Julianne Moore, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Uyarlama Senaryo kategorilerinde Oscar adaylığı bulunan "Can You Ever Forgive Me?" filminin kadrosunda bulunduğunu ancak filmden ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı. Katıldığı bir programda konuşan Moore, film prodüksiyonunun başlamasının ardından kendi isteğiyle ayrılmadığını, kovulduğunu belirtti. Onu kovan kişinin ise filmin senaristi Nicole Holofcener'dan başkası değildi. Moore sözlerine şu şekilde devam etti: "Yaptığım şeyden hoşlandığını sanmıyorum. Prodüksiyon öncesinde prova yapıyorduk ve onun bu karakter hakkında düşündükleriyle benim karakter hakkında düşündüklerim birbiriyle uyuşmuyordu." Filmin senaristi ile fikir uyuşmazlığı yaşaması nedeniyle başrolden kovulan Moore filmi hala izlemediğini, çünkü filmi görmenin acı verici olduğunu ifade etti.

    Başrollerinde Melissa McCarthy ve Richard E. Grant'in yer aldığı Can You Ever Forgive Me? filminin konusu ise şöyleydi: Film, 1970’ler ve 80’lerde Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead ve Estee Lauder gibi yıldızların kısa biyografilerini yazarak geçimini sürdüren biyografi yazarı Lee Israel’ın (Melissa McCarthy) gerçek hikayesini anlatıyor. Zamanla popülerliğini yitiren ve yayıncı bulmakta zorlanan Lee, kirasını bile ödeyemeyecek duruma gelir. Sonunda, sadık arkadaşı ve suç ortağı Jack (Richard E. Grant) ile birlikte bu zor durumdan kurtulmak için hayatını kaybetmiş yazarların mektuplarını taklit etmeye başlar. Fakat çok geçmeden başı polislerle belaya girer.

    Marielle Heller'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Nicole Holofcener ile birlikte Jeff Whitty'nin kaleme aldığı ve yurt dışında 2 Kasım 2018 tarihinde izleyicileriyle buluşan biyografi türündeki "Can You Ever Forgive Me?"nin ülkemizde gösterime girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top