Hesabım
    Bond 25'ın Çekimleri Nerede Gerçekleşecek?

    Bond 25 ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı.

    Senaryosu yeniden yazılma aşamasında olan ve Daniel Craig'in son kez James Bond olarak izleyicilerinin karşısına çıkacağı Bond 25'ın çekim lokasyonu duyuruldu. Variety'nin haberine göre yeni Bond filmi, İtalya'nın güneyinde çekilecek.

    Gelecek James Bond'un kim olacağı tartışmaları sürerken başarılı oyuncu Daniel Craig'in James Bond karakterine veda edeceği film olan Bond 25 hakkında bir bilgi paylaşıldı. Variety'nin ulaştığı bilgiye göre, Bond 25 filmi İtalya'nın güneyinde bulunan Matera'da çekilecek. Ancak bu lokasyonun Spectre filminin açılış sahnesiyle benzer olabileceği söyleniyor. Spectre'nin açılış sahnesinde de Bond ile birlikte Mexico City'ye Ölüler Günü'ne gitmiştik. Söylentilere göre İtalya'daki sahnenin çekilmesi için 500'ün üzerinde set ekibi iş başında bulunuyor. Çekimlerin ise Temmuz ayında başlaması planlanıyor. Bond filmleri için daha önce de İtalya'nın Roma şehrindeki Tiber nehri kullanılmıştı. Quantum of Solace filminde ise yine İtalya'da bulunan Garda gölü ve Siena şehri kullanılmıştı.

    Daniel Craig'i son kez Bond olarak göreceğimiz Bond 25'ın tam adı henüz belli değil. Hakkında birçok iddia ortaya atılsa da iddialar yalanlanmıştı. Ortaya atılan isimlerden biri de "Shatterhand" olmuştu. Ancak bu isim film serisinin yapımcılarından Barbara Broccoli tarafından reddedildi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan film adının logosunun ise bir hayran tarafından tasarlandığı belirtildi. 

    Bond 25'ın oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Daniel Craig'in yanı sıra Mavi En Sıcak Renktir, Aşkın Algoritması, Büyük Budapeşte Oteli, The Lobster, Alt Tarafı Dünyanın Sonu gibi filmlerin başarılı oyuncusu Lea Seydoux; Harry Potter serisinde Voldemort olarak izlediğimiz, The Constant Gardner, Schindler's List, Büyük Umutlar, Coriolanus gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Büyük Budapeşte Oteli'nde Lea Seydoux'a eşlik eden Ralph Fiennes; Moonlight, 28 Days Later, Gizli Güzellik, Rampage: Büyük Yıkım gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Harris; Bulut Atlası, Parfume: The Story of A Murderer, The Lobster, Mary Poppins: Sihirli Dadı, Ayı Paddington, London Spy, Danimarkalı Kız gibi yapımların beğenilerek izlenilen oyuncusu Ben Whishaw; The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez yer alıyor.

    25. James Bond filmi olan Bond 25'ın ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla birlikte 8 Nisan 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top