Hesabım
    SXSW Film Festivali’nde Prömiyer Yapan “Relaxer”dan Fragman Geldi!

    Komedi filmi “Relaxer”ın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgülerle karşılanan bağımsız komedi filmi “Relaxer”ın ilk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Kara Şövalye” ile çıkış yakalayan ve geçtiğimiz sene “Ant-Man ve Wasp”ta izlediğimiz David Dastmalchian, Joshua Burge, Andre Hyland, Madi Bachman ve Amari Cheatom gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Ape”, “Buzzard” ve “The Alchemist Cookbook” filmlerine imza atan Joel Potrykus üstleniyor.

    Y2K kıyameti hızla yaklaşırken, Abbie’nin yapması gereken bir görev vardır. Abbie ve abisi bir iddiaya girer ve Abbie’nin hayatta kalma hikayesi de tam olarak burada başlar. İddiaya göre Abbie, sürekli oynadığı Pac Man’deki sinir bozucu 256. seviyeyi geçmek zorundadır. Ancak bu pek de kolay değildir çünkü bölümü geçene kadar oturduğu kanepeden kalkması yasaktır. Oyunu geçmek için yiyecek ve içecekten uzakta, çürümeye yüz tutmuş bir oturma odası içine hapsolan Abbie, oyunu geçip kendisini tutsak olduğu bu yerden kurtarmayı başarabilecek midir?

    Merakla beklenen filmin Amerika’da 22 Mart tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top