Hesabım
    Olivia Cooke ve Jack O'Connell “Little Fish”te Buluşuyor!

    Bilim kurgu filmi “Little Fish”in yönetmen koltuğuna Chad Hartigan oturuyor.

    Bilim kurgu temalı aşk filmi “Little Fish” başrollerine karar verdi. “Yüksek Risk”, “'71” ve “Boyun Eğmez” gibi filmlerle tanınan İngiliz aktör Jack O'Connell ve 2014 yılında “Sinyal” ile yıldızı parladıktan sonra “Ölüm Alfabesi”, “Ben, Earl ve Ölen Kız” ve “Başlat Ready Player One” gibi filmlerde izlediğimiz genç yıldız Olivia Cooke filmin başrollerini üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Little Fish”, insanların hafızalarını silen gizemli bir salgının ortasında geçiyor. Evli bir çift bu salgın sırasında aşklarını hayatta tutmak için düzenli olarak kavga etmeye çalışıyor. Aja Gabel’in yazdığı kısa hikayeden beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna Mattson Tomlin imza atıyor.

    Filmin yönetmenliğini “This Is Martin Bonner” ve “Morris From America” filmleriyle Sundance Film Festivali’nden ödüllerle dönen Chad Hartigan üstleniyor. Fransız şarkıcı, söz yazarı ve aktris Soko ve Netflix dizisi “Seven Seconds”da izlediğimiz Raul Castillo’nun da rol alacağı filmin kalabalık yapımcı kadrosunda Brian Kavanaugh-Jones, Rian Cahill, Tim Headington, Lia BumanChris Ferguson ve senarist Tomlin bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top