Hesabım
    SXSW'nun Yıldızı Jesse Eisenberg'li "The Art of Self-Defense"den Fragman

    Jesse Eisenberg'lü komedi filminden fragman paylaşıldı.

    Mart ayı içerisinde düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde açılışını yapan South by Southwest Film Festivali'nin önemli filmlerinden biri olan The Art of Self Defense'den fragman paylaşıldı. Kara komedi türündeki film, SXSW'nun en çok merak edilen filmlerinden biri oldu.

    The Social Network, Öteki, Batman V. Superman, Zombieland, Sihirbazlar Çetesi, Sihirbazlar Çetesi 2, American UltraCafe Society gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan, gelecek projeleri arasında Resistance, Vivarium, The Medusa ve Justice League 2'nun yer aldığı ve Oscar adaylığına layık görülen Jesse Eisenberg'ün başrolünde yer aldığı komedi filmi The Art of Self Defense'den bir fragman yayınlandı. SXSW'da izleyicileriyle 10 Mart Pazar günü buluşan The Art of Self Defense filminin yönetmen koltuğuna gerilim türündeki Faults ve kısa metraj komedi türündeki The Cub'ın yönetmenliğini üstlenen Riley Stearns geçiyor. Filmde Jesse Eisenberg'e şimdilerde The Many Saints of Newark filminin oyuncu kadrosunda yer almasıyla gündeme düşen ve American Hustle, Face/OffCoco Avant Chanel gibi yapımların yıldız oyuncusu Alessandro Nivola, Dehşet Odası, 28 Gün Sonra, That Awkward Moment, Dev Avcısı, Filth gibi filmlerde karşımıza çıkan başarılı oyuncu Imogen Poots'un yanı sıra Steve Terada, Phillip Andre Botello gibi isimler eşlik ediyor.

    Austin'de düzenlenen SXSW'da ilk gösterimini yapan komedi türündeki The Art of Self Defense'in konusu ise şöyle: Casey, sıradan ve kırılgan bir adamdır. Bir gün sokakta amaçsız bir saldırıya kurban gitmesinin ardından kendini korumasını öğrenmek için kendine söz verir. Savunma sanatlarını öğrenmeye karar veren Casey, dünyanın aslında ne kadar şiddet yanlısı bir yer olduğunu keşfetmeye başlayacaktır. Hemen hemen her şeyden korkan Casey'e bunları öğreten kişi ise Sensei isimli karate dersleri veren gizemli bir adam olacaktır. Komedi türündeki The Art of Self Defense filminin ülkemizdeki vizyon tarihi belli olmamakla birlikte, yurt dışında Haziran ayı içerisinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top