Hesabım
    John Cusack ve Emile Hirsch'lü "Never Grow Old"dan Yeni Poster!

    Aksiyon filmi Never Grow Old'dan yeni bir poster paylaşıldı.

    Başarılı oyuncu Emile Hirsch ve Hollywood'un usta isimlerinden John Cusack'i başrolüne yerleştiren aksiyon ve dram türlerindeki "Never Grow Old"dan yeni bir poster paylaşıldı. Amerika'da vizyona girme hazırlıklarını sürdüren film, izleyicisi 1800'lü yıllara geri götürüyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise korku filmleriyle tanıdığımız Ivan Kavanagh oturuyor.

    Into The Wild, The Girl Next Door, Milk, The Autopsy of Jane Doe, Sen Dünyaya Gelmeden, Özgür Woodstock, Imaginary Heroes, İmparatorlar Kulübü gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Emile Hirsch ve Grosse Pointe Blank, Sensin Olmaz, Say Anything, 1408, Adult World, 2012, Max, The Thin Red Line, Con AirThe Grifters gibi yapımlardan tanıdığımız Golden Globe adayı usta oyuncu John Cusack'in başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Cusack ve Hirsch'ün yanı sıra Anthonia Campbell-Hughes, Danny Webb, Paul Reid, Deborah François, Blake Berris gibi isimler yer alıyor. Never Grow Old'un yönetmenliğini ise Tin Can Man, The Solution, Our Wonderful Home, The Fading Light, The Canal gibi filmleriyle karşımıza çıkan Ivan Kavanagh üstleniyor.

    Mart ayı içerisinde vizyonda kendine yer edinecek olan ve Faustvari bir film olduğu söylenen aksiyon türündeki Never Grow Old'un konusu ise şöyle: Patrick Tate, barışçıl olduğu söylenebilecek bir kasabada ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Ancak haydutlar gelip ellerine geçen herkesi öldürmeye kalkacaklardır. Patrick ise kendini kurtarmak için bu kargaşadan faydalanmak isteyecektir. Bunun için haydutlarla yakın olmaya çalışan Patrick, kendi yakınlarının başına kötü bir şey gelmeden bu olanları durdurmak zorundadır...

    Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belirsizliğini koruyan aksiyon filmi Never Grow Old, yurt dışında 15 Mart tarihinde seçkin sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top