Hesabım
    Mark Hamill'den Duygusal Star Wars Paylaşımı

    Mark Hamill, George Harrison'lı duygusal bir kareyi takipçileriyle paylaştı.

    Star Wars filmlerinin Luke Skywalker'ı efsane oyuncu Mark Hamill, sosyal medya üzerinden takipçileriyle bir görsel paylaştı. Harrison Ford ile sarıldıkları bir anı fotoğraflayan bu görsel, Star Wars hayranları tarafından duygusal bir şekilde karşılandı.

    Star Wars serisinin yeni nesil üçlemesinin son filmi olan Star Wars Episode IX'dan poster, teaser ve fragman gibi herhangi bir detayı beklediğimiz şu günlerde, Mark Hamill sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım son iki filmde bir türlü bir arada göremediğimiz Luke Skywalker ve Han Solo'nun son film için bir araya gelebilecekleri ümidini hayranlara aşıladı. Star Wars hayranlarının gözleri Prenses Leia karakterine hayat veren ve geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz oyuncu Carrie Fisher'ı aradı. Hamill ve Ford'un yer aldığı bu fotoğrafın Hollywood Bulvarı'nda Mark Hamill'in 9 Mart 2018 yılında yıldız töreninde çekildiği biliniyor. Hamill'in sosyal medya üzerinden paylaştığı bu duygusal fotoğrafın yanı sıra, geçtiğimiz haftalarda da J.J. Abrams Daisy RidleyJohn Boyega ve Oscar Isaac'in yer aldığı bir set karesini paylaşmıştı. Hamill'in paylaştığı bu kare de Abrams tarafından paylaşılan Poe, Finn ve Rey'in sarılma karelerini anımsattı.

    Efsanevi kült seri 2015 yılında haklarının Disney'e satılmasıyla küllerinden yeniden doğmuş ve J.J. Abrams imzalı devam filmleri çekilmeye başlanmıştı. Üçlemenin son halkası Star Wars Episode IX'ın öncül filmleri Star Wars: Güç Uyanıyor ve Star Wars: Son Jedi filmleriydi. Filmin konusu ve resmi adı henüz bilinmese de, üçlemenin son filmi Star Wars Episode IX hakkında bilinenler arasında serinin Luke Skywalker'ı rolündeki Mark Hamill'i yeniden görme imkanı bulacağımız ve filmde Princess Leia rolündeki 2016 yılında kaybettiğimiz Carrie Fisher'ın son kez göreceğimiz bilgileri bulunuyor. Fisher'ın önceki filmler için çekilen ancak filmlerde yer almayan sahneleri, Episode IX'a eklenecek ve Princess Leia'nın hikayesi tamamlanmış olacak. Serinin hayranları da bu yolla son kez Fisher'ı görme fırsatı bularak ona veda edebilecek. Ayrıca Kylo Ren'in geleceği hakkında da çeşitli dedikodular bulunuyor. Ren'in öldürdüğü Snoke'a benzer bir karaktere dönüşeceği söylentileri bilinenler arasında yer alıyor. Star Wars Episode IX'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tranve Domhnal Gleeson yer almaya devam edecek. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselMatt SmithDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmde sürpriz bir şekilde yer alacak.

    Star Wars Episode IX ülkemizde 20 Aralık 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top