Hesabım
    Lupita Nyong'o'lu "Biz"den Altyazılı Teaser

    Jordan Peele'nin yeni korku filminden altyazılı teaser paylaşıldı.

    Jordan Peele'nin South by Southwest Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan ve büyük beğeni toplayan korku filmi "Us"tan altyazılı teaser paylaşıldı. Ülkemizde "Biz" adıyla vizyona girecek olan korku türündeki film, siyahi bir ailenin başından geçen paranormal olayları konu ediniyor.

    90. Akademi Ödülleri'nde Kapan filmiyle En İyi Özgün Senaryo ödülünün sahibi olan Jordan Peele'nin yönetmenliğini üstlendiği "Biz" filminin konusu ise şöyle: Adelaide ve Gabe Wilson birbirlerini ve ailelerini seven, huzurlu ve mutlu bir çifttir. Yorucu geçen bir yılın ardından çift iki çocuklarını da alıp Kuzey Kaliforniya'da sahil kenarında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi ile sahilde geçirdikleri bir günün ardından, geçmişte bir çeşit travma atlatmış olan Adelaide ailesinin başına bir şey gelebileceği konusunda paranoyaklaşmaya başlar. Gece çöktüğünde Wilson ailesinin, yolda el ele tutuşmuş dört kişiyi görmesinin ardından her şey daha paranoyak bir hal alacaktır. Evlerine yapılan saldırıyı savuşturamayan ailenin yaşayacağı en büyük dehşet ise evlerine giren bu dört kişinin aslında kendilerinin birebir kopyaları olmasıdır. Birbirinin klonu gibi olan iki ailenin arasındaki en önemli fark ise içlerinden yalnızca birinin hayatta kalabileceğidir.

    Korku sinemasının efsanevi ismi Alfred Hitchcock ile Jordan Peele'nin karşılaştırılmasına neden olan ve ülkemizde Mart ayı içerisinde vizyona girmesi beklenen Us filminin oyuncu kadrosunda Marvel’ın 1.3 milyar dolar gişe hasılatı elde eden harikası “Black Panther”da birlikte rol alan Oscar ödüllü Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston Duke, “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Elisabeth Moss, geçen sene “Aquaman”de izlediğimiz Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve çocuk oyuncular Shahadi Wright JosephEvan AlexCali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon yer alıyor.

    SXSW'nun açılış filmi olan ve festival aracılığıyla dünya prömiyerini yapan korku türündeki Us filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 22 Mart 2019 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top