Hesabım
    Polisiye Film "Suç Unsuru"ndan Fragman!

    Yerli film "Suç Unsuru"ndan fragman yayınlandı.

    Gerçek bir olaydan uyarlanan komedi ve polisiye türlerindeki Suç Unsuru filminden fragman yayınlandı. Aynı evi paylaşan Cemal ve Buğra'nın evini polislerin basmasından yola çıkan "Suç Unsuru", iki arkadaşa yapılan ihbar sonucunda başlarına gelenleri konu ediniyor.

    Varyete'nin ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan "Suç Unsuru", 2015 yılında yönetmen ve yapımcının başına gelen olaydan uyarlandı. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna Süleyman Arda Eminçe otururken, Suç Unsuru'nun yapımcıları arasında Eminçe'nin yanı sıra Behlül Berk Parça ve Kaan Songün yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, Güven, Ver Kaç, Vezir Parmağı, Zer gibi yapımlardan tanıdığımız Bülent Çolak; İki Yalancı, Aşk Kaç Beden Giyer ve Deniz Yıldızı yapımlarında karşımıza çıkan Koray Erkök; Organik Aşk Hikayeleri, Deccal 2, Terkedilmiş, Ammar, Azazil: Düğüm, Karışık Kaset yapımlarından tanıdığımız Burak SarımolaEmre Şen, Duygu YıldızHamdi Alp ve Kaan Songün gibi isimler yer alıyor.

    Aynı evi paylaşan iki yakın arkadaş Cemal ve Buğra, Komiser Baran ve ekibi tarafından uykularının en derin noktasında kaldırılıp, şüphelisi oldukları bir soruşturmanın ortasına yerleştirilir. İki arkadaş ne olduğunu anlamadan komiser tarafından sorgulanırken evleri de kedilerinin izin verdiği ölçüde emniyet güçleri tarafından didik didik araştırılır. Celal her ne kadar çenesi düşük ve sorularla Baran’ı bunaltırken, Buğra az konuşan ve ağırkanlı tavırları nedeniyle şüphe uyandırıcıdır. İlk kez böyle bir hücre baskınıyla karşılaşan komiser yarı modern, yarı dönem döşenmiş bu hücre karşısında şaşkındır. Olaya görevi gereği dahil olan apartman yöneticisi Arslan Bey ise yeni taşınan komşularını hiç tanımadığı gerçeğiyle yüzleşirken kapı komşularının iddialar karşısındaki soğukkanlı duruşlarına da anlam veremez.  Arama süresince şüphelere yenileri eklenirken Komiser Baran ve ikili arasındaki diyalog da boyut değiştirir.

    Suç Unsuru filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Nisan 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top