Hesabım
    Tom Holland, Russo Kardeşler'in Yeni Filmi "Cherry"de!

    Tom Holland'ın yeni projesi belli oldu.

    Marvel'ın yeni nesil Spiderman'i Tom Holland'ın yer alacağı yeni proje resmi olarak duyuruldu. Marvel filmlerinin yönetmen koltuğuna oturup başarılı işler çıkarmalarıyla tanıdığımız Joe Russo ve Anthony Russo, Tom Holland'ın yer alacağı film projesinin yönetmen koltuğunda yer alacak. Dram türündeki filmin adı ise "Cherry" olacak.

    Nico Walker'ın aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılacak olan "Cherry" filminin başrolüne geçecek olan isim belli oldu. Tom Holland'ın yer alması planlanan film, gençliğinde Emily adında bir genç kıza aşık olan ve uzak mesafeli imkansız bir ilişkiyi yürütmeye çalışırken orduya katılmak zorunda kalan bir adamın hikayesini konu ediniyor. Irak'a giden Amerikan ordusunda sıhhiye görevini üstlenen eski bir askeri odağına alan filmde, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB) yaşayan, ardından bir bağımlıya dönüşen genç adam bu sorunlarını banka soyma girişimine kadar götürecektir. Bir yandan Irak'tan dönmesinin ağırlığı, diğer yandan da sevdiği kadından ayrı kalmanın zorluğuyla onu içinden çıkılmaz bir duruma sokacaktır.

    Cherry filminin senaryosunu kitaptan uyarlayacak isim The Path, Refuge, Parenthood, Camp gibi yapımlardan tanıdığımız Jessica Goldberg olurken, filmin yönetmen koltuğuna Captain America: Winter Soldier, Avengers: Infinity WarCaptain America: Civil War filmlerinin yönetmenliğini üstlenen, ayrıca vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren ve tüm dünyanın merakla beklediği Avengers: Endgame'e de imzalarını atmış olan Anthony Russo ile Joe Russo oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda The Impossible, Spiderman: Homecoming, Spiderman: Far From Home, The Current War, The Lost City of ZHow I Live Now gibi yapımlardan tanıdığımız yeni nesil Spiderman Tom Holland'ın dışında kimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor.

    Tom Holland'ın Cherry, Spiderman: Far From Home ve Avengers: Endgame filmlerinin dışında gelecek projeleri arasında animasyon türündeki Ajanlar İş Başında, yıldız kadrosuyla göz dolduran The Voyage of Doctor Dolittle, Mads Mikkelsen ve Joe Jonas gibi isimleri kadrosunda bulunduran Chaos Walking, korku türünde olacak olan ve Holland'ın yanı sıra Sebastian Stan'in de rol alacağı The Devil All The Time, Onward ve oyun serisinden uyarlanacak olup Bryan Cranston'ın Holland'a eşlik edeceği söylenen Uncharted filmi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top