Hesabım
    "Vice"ın Silinen Müzikal Sahnesi Yayınlandı

    Christian Bale başrollü Vice'ın silinen sahnesi paylaşıldı.

    Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Oscar ödüllü Vice filminden yeni bir detay paylaşıldı. Filmden silinen bir sahnenin hayranlarla paylaşılmasının ardından sosyal medya ikiye ayrıldı. Silinen sahnenin müzikal bir sahne olması üzerine filme uygun olduğunu ve olmadığını düşünenler, düşüncelerini paylaştı.

    Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde yurt dışında vizyona giren Vice filminden silinen bir sahne sinemaseverlerle paylaşıldı. Film ekibinin bu müzikal sahnenin filmde yer alıp almaması konusunda uzun süre kafa yorduğu belirtildi. Sahneyi sinemaseverlerle paylaşan mecra ise Rolling Stone oldu. Sahnede Christian Bale'in canlandırdığı Dick Cheney'nin Steve Carrell'ın canlandırdığı Donald Rumsfeld ile birlikte yemek yediği görülüyor. Yemek sırasında 2 dakika 22 saniyelik bir müzikal performans ortaya çıkıyor. Filmin yönetmeni Adam McKay'in söylediğine göre bu sahne tam 15 kez farklı şekillerde çekildi. Ortasına farklı sahneler konuldu, performansçıların yerleri değiştirildi, daha uzun tutuldu ve kısaltıldı, ancak istenilen performans elde edilemediği için filmden çıkarıldı. McKay konu hakkındaki sözlerini şu şekilde tamamladı: "Kurgu odasındasınızdır ve 'Bu harika. Gerçekten işe yarayacak.' diye düşünüyorsunuzdur. O sırada filmin sizden ne istediğini unutmuşsunuzdur."

    Vice 91. Akademi Ödülleri'nde tam 8 kategoride aday gösterildi. En İyi Saç ve Makyaj Tasarımı kategorisinde ödüle layık görülen filmin oyuncu kadrosunda The Fighter filmiyle Oscar'a layık görülen Christian Bale'in yanı sıra Arrival, American Hustle, Doubt gibi filmlerin yıldız oyuncusu Amy Adams, Oscar adayı Steve Carrell, “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” filmiyle bu sene Oscar kazanan Sam Rockwell, “American Horror Story” dizisinden Lily Rabe, bağımsız filmlerin aranan ismi Jesse Plemons, “Boardwalk Empire”ın yıldızı Shea WhighamBill PullmanAlison PillTyler PerryJustin KirkLisagay Hamilton ve Eddie Marsan yer alıyor.

    Anchorman”, “Üvey Kardeşler” ve “Büyük Açık” gibi filmlerle tanınan Oscar sahibi Adam McKay’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film, Washington'lı bir bürokratın sessizce ilerleyerek George W. Bush’a başkan yardımcısı olup dünyadaki en güçlü insana dönüşmesinin ve ülkeyi ve dünyayı bugün hala hissettiğimiz şekillerde yeniden şekillendirmiş olmasının epik hikayesini anlatıyor. Başkan Bush'un yanı sıra Richard Nixon, Gerald Ford ve George H.W. Bush ile de çalışmış olan politikacı Dick Cheney, terörle mücadele ve Irak Savaşı’nın güçlü bir destekçisiydi ve sonunda %13'lük onay derecesiyle ofisten ayrıldı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top