Hesabım
    Morgan Freeman "The Hitman's Wife's Bodyguard" Kadrosuna Katıldı

    Morgan Freeman'ın yeni projesi belli oldu.

    The Hitman's Bodyguard filminin devam halkası niteliğinde olan The Hitman's Wife's Bodyguard filmine yeni bir ismin katıldığı resmi olarak duyuruldu. Henüz adı açıklanmayan bir karaktere hayat verecek olan isim ise usta oyuncu Morgan Freeman oldu.

    Deadpool filmlerinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds ve usta oyuncu Samuel L. Jackson'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve komedi türlerindeki The Hitman's Bodyguard filminin devam halkasının çekileceği duyurulmuştu. Sevilen aksiyon filminin devam halkasında yer alacak isimler arasında esas kadroyu oluşturan Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson'ın yanı sıra kadroya Frank Grillo ve Kamontip Krissy Ashton'ın eklendiği açıklanmıştı. Şimdi ise filme Seven, Shawshank Redemption, Invictus, Million Dolar Baby, Sihirbazlar Çetesi, Lucy gibi filmlerin yıldız oyuncusu Morgan Freeman eklendi. Filmin yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen ve Red Hill, Signs, Cehennem Melekleri 3 gibi filmleriyle tanıdığımız Patrick Hughes oturuyorken senaryoyu Fire With Fire ve yapım aşamasında olan Ironbank filmlerinin senaristi Tom O'Connor kaleme aldı.

    2017 yapımı Belalı Tanık filminin devam halkası olan The Hitman's Wife's Bodyguard, Darius Kincaid'in eşine odaklanıyor. İlk film, bodyguard Michael Bryce ve onun koruması gereken tanığı Darius Kincaid'i temel alıyordu. Bryce'ın, ünlü tetikçi Kincaid'e Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde vereceği ifadesine kadar eşlik etmesi gerekirken, Kincaid'i ortadan kaldırmak isteyen suçluların peşlerine takılması ile bu hayli zorlu bir hal alıyordu. Devam halkasında korunması gereken kişi ise Salma Hayek’in canlandırdığı Sonia Kincaid olacak. Film, Michael Bryce'ın Amalfi Sahili'ne gitme görevinde Darius ve eşi Sonia'ya katılması üzerinden ilerleyecek. İlk film, Amerika'da 80 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişken dünya çapında 180 milyon dolarlık gelir elde etmişti.

    The Hitman's Wife's Bodyguard filminin oyuncu kadrosuna katılan ve son olarak Fındıkkıran ve Dört Diyar filminde görülen Morgan Freeman'ın gelecek projeleri arasında The Poison Rose, Angel Has Fallen, The Manuscript ve Cold Warriors gibi yapımlar bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top