Hesabım
    Daniel Craig ve Chris Evans’lı “Knives Out”ta Frank Oz da Yer Alıyor!

    Rian Johnson’ın yeni filmi “Knives Out” kadrosunda önemli bir ismi ağırlıyor.

    Asi Gençlik”, “Bloom Kardeşler” ve “Tetikçiler” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Star Wars: Son Jedi” ile karşımıza çıkan başarılı yönetmen Rian Johnson’ın yeni filmi “Knives Out”tan yeni bir kadro haberi geldi. “The Muppet Show”un Emmy ödüllü yıldızı, “Star Wars” filmlerinde sesledirdiği Yoda karakteriyle tanınan usta aktör ve yönetmen Frank Oz’un da filmde ufak bir rolünün olduğu ortaya çıktı.

    Bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı Chris Evans, İngiliz ajanı James Bond rolünün beyaz perdedeki güncel temsilcisi olan Daniel Craig, “Cadılar Bayramı” filminde karşımıza çıkan Jamie Lee Curtis, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” ile yıldızı parlayan Kübalı aktris Ana de Armas, iki Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon, “Ölüm Defteri” ve “Kapan” gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield, Altın Küre ödüllü Don Johnson, son olarak “Ayin” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Toni Collette, Oscar ve Altın Küre sahibi usta oyuncu Christopher Plummer, Netflix’in “13 Reasons Why” dizisiyle yıldızı parlayan genç aktris Katherine Langford, Emmy adaylığı bulunan Riki Lindhome, “Vice Principals”tan hatırladığımız Edi Patterson ve “Atypical” dizisinden Raúl Castillo yer alıyor.

    Suç ve gizem filmi “Knives Out”un hikaye detayları şimdilik gizli tutuluyor. Yine de filmin klasik polisiye romanlarının atmosferini yansıtacağı ve başrol Daniel Craig’in gizemli bir cinayeti çözmeye çalışan dedektif karakterine hayat vereceği biliniyor. Merakla beklenen filmin 27 Kasım tarihinde Amerika’da gösterime girmesi bekleniyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top