Hesabım
    Jessica Chastain "The Honeymoon" Filmine İmza Atacak

    Chastain'in prodüksiyon şirketi, The Honeymoon kitabını beyaz perdeye uyarlayacak.

    İki Oscar adaylığı bulunan yıldız oyuncu Jessica Chastain, bir romanı beyaz perdeye uyarlayacak. Başarılı oyuncunun başında yer aldığı Freckle Films prodüksiyon şirketinin, Dinitia Smith'in yazarı olduğu bir romanı sinemaya aktaracağı resmi olarak duyuruldu. The Honeymoon isimli tarihi dram filmi için hazırlıklara başlandı.

    Tarihi bir dram filmi olacak olan The Honeymoon'un uyarlanacağı kitabın konusu ise şöyleydi: Gerçek bir tarihi kişiyi konu edinen The Honeymoon, George Eliot takma adıyla yazarlık yapan Mary Ann Evans'ın öyküsüne odaklanıyor. Victoria döneminin en ünlü yazarlarından biri olan George Eliot, 1880 yılının Venedik'ine götürüyor. Filmde Evans 60'lı yaşlarındayken kendinden 20 yaş küçük olan John Walter Cross ile evlenmesini, George Henry Lewes'in ölümünün ardından geçirdiği travmatik süreci, fiziki ve psikolojik olarak girdiği kötü dönemi ve duygusal yalnızlığını izleyeceğiz. 

    Mary Ann Evans'ın George Eliot takma adıyla Silas Marner, Adam Bede, The Mill on The Floss, Romola, Middlemarch: A Study of Provincial Life gibi dönemine önemli katkılarda bulunan kitaplara imza attığı bilinenler arasında yer alıyor. Jessica Chastain'in filmde rol alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Freckle Films'de 2016 yılından itibaren aktif olarak görev alan Chastain, The Zookeeper's Wife ile 2020 yılında vizyona girmesi beklenen Eve gibi filmlerin yapımcılığını üstlenmişti. Ayrıca Chastain Akademi adaylığı alan The Help, The Tree of Life, Crimson Peak, Miss Sloane, The Martian, The Disapearance of Eleanor Rigby, Interstellar, Zero Dark Thirty, Coriolanus gibi önemli yapımlarda rol almıştı. Gelecek projeleri arasında ise Sophia Lillis'in canlandırdığı Beverly karakterinin yetişkin haline hayat vereceği It: Chapter II, kötü bir kahramana hayat vereceği düşünülen X-Men: Dark PhoenixEddie Redmayne ile birlikte rol alacağı The Good Nurse, George Jones ve Tammy Wynette biyografisi George & Tammy gibi filmlerin yer aldığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top