Hesabım
    "Jay and Silent Bob" Devam Filmi Kadrosuna Shannon Elizabeth Katıldı

    Shannon Elizabeth, Jay and Silent Bob Reboot filmi için geri döndü.

    Kevin Smith ve Jason Mewes'in başrolünde yer aldığı The Clerks ve Jay and Silent Bob Strike Back'in ardından yıllar sonra bir devam filminin çekileceği duyurulmuştu. Çekimlerine başlanan filmin çekim günlükleri Kevin Smith tarafından her gün paylaşılırken, oyuncu kadrosuna bir ismin daha katıldığı duyuruldu. Bu isim ise Jay and Silent Bob Strike Back'in Justice'i Shannon Elizabeth'ten başkası değildi.

    Kevin Smith'in sosyal medya üzerinden duyurusunu yaptığı üzere Jay and Silent Bob devam filminin oyuncu kadrosuna bir isim eklendi. 2001 yılında izleyicileriyle buluşan Sessiz ve Derinden filminde Justice rolüyle karşımıza çıkan Shannon Elizabeth filme katılan yeni isim oldu. Elizabeth'i daha önce de Amerikan Pastası, Amerikan Pastası 2, Korkunç Bir FilmThat 70's Show gibi yapımlarda da izleme imkanı bulmuştuk. Kevin Smith, Shannon Elizabeth'in sete adım atmasını sosyal medya üzerinden duyururken açıklamasında "Herkes için adalet! Shannon Elizabeth sete gelene kadar gerçek bir devam filmi olduğunu hissedememiştim. Ama Jay and Silent Bob Strikes Back filminde paketlediğimiz mühürlü bir kutudan çıkmış gibi. Çünkü Shannon bir gün bile yaşlanmamış! Zaman ilerliyor, benim ve Jay'in yüzünde ilerledi, ama Shannon'da ilerlemedi..." sözlerine yer verdi.

    Jay and Silent Bob Reboot filminin bir çizgi roman dükkanı işleten Jason Lee ile Silent Bob'ı geri getireceği bilinenler arasında yer alırken yeni filmin konusu henüz açıklanmamakla birlikte 1994 yapımı Clerks filminin konusu şöyleydi: Patronu arayıp, tek çalışanı olduğu marketi pazar günü de açması gerektiğini söyleyene dek, Dante Hicks sıradan bir tatil günü planlamaktadır. Öğlen 2’de arkadaşlarıyla oynayacağı Hockey maçı tehlikeye girmiş ve kız arkadaşı tarafından sürekli okula dönmesi için beyni bulandırılırken şimdi de eski kız arkadaşı Caitlin’in evleneceği haberi yayılır. Yandaki videocu ise Dante’nin kadim dostu sarkastik Randall’a emanettir. Randall işe sürekli geç gelir, marketi sömürür, müşterilerle kavga çıkarır ve Dante’nin başını devamlı surette belaya sokar. Bütün bunlar yetmezmiş gibi marketin hemen önünde gençlere uyuşturucu satan muhteşem ikili Jay ve Silent Bob ortalığı karıştırmaya ve tuhaf bir şekilde her durumdan galip çıkmaya devam edeceklerdir.

    Yönetmen ve senarist koltuğuna Kevin Smith'in geçtiği filmin 2019 sonlarında ya da 2020 başlarında izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top