Hesabım
    Charlize Theron ve Seth Rogen’lı “Long Shot”tan Yeni Fragman Geldi!

    “Long Shot”ın yönetmen koltuğunda Jonathan Levine oturuyor.

    Oscar ödüllü Güney Afrikalı başarılı aktris Charlize Theron ve komedi filmlerinin sevilen yüzü Seth Rogen’ın başrollerini paylaştığı komedi filmi “Long Shot”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    Filmde başrol ikilisine “Big Little Lies” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Alexander SkarsgardJune Diane Raphael, Altın Küre adaylığı bulunan Andy SerkisRandall ParkO'Shea Jackson Jr.James SaitoRavi Patel ve Gabrielle Graham gibi isimler eşlik ediyor. Prömiyerini geçtiğimiz günlerde South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini “Şansa Bak”, “Sıcak Kalpler” ve “The Night Before” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Cennette Sorun Var” ile karşımıza çıkan Jonathan Levine üstlenirken, senaryoyu Altın Küre adaylığı bulunan Liz Hannah ve Dan Sterling ikilisi kaleme alıyor.

    Fred Flarsky, işsiz bir gazetecidir. Kötü talihini benimseyen Flarsky, yıllardır çocukluk aşkını düşünerek ona sadık bir şekilde yaşamını sürdürüyordur. Ama çocukluk aşkı Charlotte Field gezegenin en güçlü kadınlarından biri konumundadır. Amerika Dışişleri Bakanı olan Charlotte, bunun üstüne bir de Amerika'nın Başkan koltuğuna oturmak için mücadele etmektedir.

    Merakla beklenen “Long Shot” ülkemizde 3 Mayıs tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top