Hesabım
    Sylvester Stallone ve Michael Caine’li “Victory” Yeniden Çekilecek!

    Filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra üstlenecek.

    Rocky” serisiyle iki kez Oscar’a aday gösterilen Sylvester Stallone ve iki Oscar ödüllü usta aktör Michael Caine’in başrollerini paylaştığı 1981 yapımı spor temalı drama ve savaş filmi “Victory”nin yeniden çekileceği açıklandı.

    Filmin yönetmen koltuğuna “Evdeki Düşman”, “Kimliksiz” ve “Non-Stop” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Yolcu” ile karşımıza çıkan İspanyol yönetmen Jaume Collet-Serra oturuyor. İlk senaryo taslağı Gavin O’Connor ve Anthony Tambakis ikilisi tarafından yazılan filmin senaryosunu şu sıralarda Tambakis tekrar kaleme alıyor. Senaristin filmografisinde “Warrior”, “Jane Got a Gun” ve “Gringo” filmleri yer alıyor.

    “Victory” yeniden çevriminin hikaye detayları henüz tam olarak bilinmiyor ancak orijinal filmin izinden gideceği tahmin ediliyor. 1981 yapımı filmin konusu şöyleydi: Fransa'da bulunan bir savaş esirleri kampının komutanı olan Karl von Steiner, eski profesyonel futbolcu John Colby'e tutsaklara karşı Alman askerlerinin kuracağı bir takımla maç yapmayı teklif eder. Alman tarafı, maçı propaganda amaçlı kullanmak istemektedir. Esirler antrenmana koyulurken Amerikalı Robert Hatch, bu maçın aslında kamptan kaçabilmek için bir fırsat olduğunu düşünür. Maçta devre arası gerçekleştiğinde bütün takım sahadan kaçacak, böylece özgür olacak ve Paris'teki direniş grubuna katılabilecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top