Hesabım
    Doctor Doom Filmi Hayata Geçiriliyor mu?

    Doctor Doom film uyarlamasıyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

    Marvel'ın sevilen çizgi romanlarından biri olan Doctor Doom hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Söylentilere göre Noah Hawley, yazdığı senaryoyu Kevin Feige'e gönderdi ve senaryo kabul edilmişti. Ancak Noah Hawley projenin ne zaman hayata geçirileceğini hala bilmiyor.

    Noah Hawley, 2017 yılının Comic-Con'unda Fantastic Four'un kötü kahramanı Doctor Doom için bir senaryo yazdığını açıklamıştı. Legion dizisi ile tanınan Hawley, geçtiğimiz günlerde Marvel Stüdyoları'nın başında bulunan Kevin Feige ile görüşme yaptığını açıkladı. Ancak Fantastic Four karakterlerinin haklarının 20th Centure Fox'a bağlı olarak Disney'de olduğu biliniyor. Hawley'nin söylediğine göre Kevin Feige ile yaptığı görüşme de Doctor Doom'a yeşil ışık yakılmasını sağlayamadı. South by Southwest Film Festivali'nde The Hollywood Reporter ile yaptığı konuşmanın sonucunda yönetmen, Kevin Feige'in ona senaryo üzerinde hala çalışıp çalışmadığını sorduğunu belirtti. Bunun üzerine "Çalışmaya devam etmeli miyim?" sorunu yönelten Hawley'e Feige tarafından kesin bir cevap verilmediği ifade edildi. Hawley, projenin gerçekleşeceğini ancak stratejik olarak ne zaman çekileceğinin belli olmadığını ve Marvel'ın bin yıl uzayacak bir plan yapmayacağını belirtti.

    Yönetmen Noah Hawley, Doctor Doom'un sıradan bir çizgi roman uyarlaması süper kahraman filmi olmayacağını, Doctor Doom filminin daha çok jeopolitik gerilim filmi olacağını söyledi. Bilindiği üzere Doctor Doom filminin hikayesi, kurgusal bir Avrupa ülkesi olan Latveria'yı ele geçirmesiyle başlayacak. Doom, sesini dünyaya duyurabilmek için yanına bir kadın gazeteciyi çağıracak ve onun aracılığıyla iletişime geçecektir. Süper kötü olmasıyla tanınan Doctor Doom, bir laboratuvar kazası sonucu yüzünün yanması sonucu bir maskeyle yaşamını sürdürmek zorunda kalır. Bu kazadan da Fantastic Four'un Reed Richards'ı olan Bay Fantastik sorumlu tutulur.

    Noah Hawley bilindiği üzere Profesör Charles Xavier'ın oğlu olarak bilinen Legion'ın dizisinin yaratıcılığını üstlenmişti. Ayrıca yönetmen Fargo, BonesThe Unusuals dizilerinin de yönetmenliğini yapmasıyla tanınıyor. Gelecek projeleri arasında ise ne zaman çekileceği belli olmayan Doctor Doom'un yanı sıra Natalie PortmanZazie Beetz ve Jon Hamm başrollü bilim kurgu filmi Lucy In The Sky yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top