Hesabım
    Bryan Singer, Red Sonja'nın Yönetmeni Olmayacak!

    Singer'ın projeden ayrıldığı açıklandı.

    Geliştirme aşamasında bulunduğu duyurulan Red Sonja'nın çizgi roman uyarlamasının yönetmen koltuğuna oturması planlanan Bryan Singer'ın projeden ayrıldığı resmi olarak duyuruldu. Nedeni olarak ise Bryan Singer'ın yer aldığı projeye Amerika'da dağıtımcı bulunamaması oldu.

    X-Men serisi, Olağan Şüpheliler, Superman Dönüyor, Dev Avcısı Jack, Ölümcül Sır gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Bryan Singer'ın erkek çocuklarını taciz ettiği iddiası Hollywood'un çalkalanmasına neden olmuştu. Ayrıca Singer, Bohemian Rhapsody filminin yönetmenliğini üstlenmiş ancak setten kovulmuştu. Filmin çekimlerinin çoğunu yapmış olmasına rağmen hiçbir yerde adının geçmesine izin verilmemişti. Geçtiğimiz ay içerisinde bir çizgi roman uyarlaması olacak olan Red Sonja'nın yönetmen koltuğuna getirilmişti. Millenium Films bünyesinde geliştirilen projeden Bryan Singer'ın alındığı açıklandı. Millenium Films'in şefi Avi Lerner, Singer'a yapılan suçlamaların sahte olduğunu savunarak onu işe almakta bir sorun görmediğini belirtmişti. Ancak şimdi durum tersine döndü.

    Red Sonja film projesinin yönetmen değişikliğine gidilerek devam ettirilip ettirilmeyeceği henüz bilinmiyor. Red Sonja çizgi romanları Marvel Comics için 1973 yılında Roy Thomas ve Barry Windsor Smith tarafından yaratılmıştı. Red Sonja, bir kadın savaşçıdır. Çizgi romanlar Robert E. Howard'ın hikayesinden uyarlanarak yaratıldı. Ayrıca The Song of Red Sonja çizgi romanı Academy of Comic Book Arts Awards tarafından ödüle layık görülmüştür. Red Sonja'nın 17 yaşındayken başına bir facia gelmiştir. Ailesiyle birlikte yaşayan genç kızın ailesi paralı askerler tarafından katledilir. Sonia ise tecavüze uğrar ve intikam almaya yemin eder. O sırada karşısına kırmızı tanrıça Scathach çıkar. Kızıl tanrıça ona birçok silahı kullanma yeteneği ve güç verecektir. Ancak tek şartı, savaşıp yenilmediği sürece hiçbir erkekle birlikte olmamasıdır... Filmin senaryosunu X-Men First Class'tan tanıdığımız Ashley Edward Miller'ın kaleme aldığı bilinenler arasında yer alıyor. Proje konusunda şimdilik başka bir açıklama bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top