Hesabım
    "Avengers: Endgame"den Fragman ve Poster Yayınlandı!

    Avengers: Endgame'den merakla beklenen fragman sonunda geldi!

    Infinity War'un devam filmi olan Avengers: Endgame'in yeni bir fragman ve poster Marvel hayranlarıyla paylaşıldı. Tüm kahramanlarımızın büyük savaş için hazırlandığını gördüğümüz fragmanda ekibe katılacak olan ve büyük bir rol ile karşımıza çıkmaya hazır olan Captain Marvel'ı görme imkanı yakalıyoruz.

    Tüm Avengers ekibini son kez bir arada göreceğimiz Avengers: Endgame'den bir fragman yayınlandı. Daha önce paylaşılan fragman ile akıllarda bırakılan soru işaretleri, yeni fragman sayesinde çözüme kavuşuyor. Fragmanda ekibe ilk kez dahil olacak olan Captain Marvel'ın yanı sıra Captain America, Iron Man, Black Widow, Hawkeye, Thor, Bruce Banner, Ant-Man, Nebula, Rocket gibi karakterleri görme şansı bulunuyoruz. Avengers: Infinity War filmiyle Gomora'nın babası Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni aracılığıyla birçok kahramanımızı ve evrenin bir kısmını küle dönüştürmesini izlemiştik. Şimdi ise Thanos'u alt edip edemeyeceklerini izleyeceğiz.

    Avengers: Endgame'in ardından Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Gwyneth Paltrow gibi isimlerin emekliye ayrılacağı bilinenler arasında yer alıyor. Inifinty War'un devam filmi olan Endgame'in konusu ise şöyle: "Avengers Infinity War"un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir. Filmin yönetmen koltuğunda Anthony Russo ve Joe Russo otururken, oyuncu kadrosunda bir değişiklik görülmüyor.

    Avengers: Endgame'in ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Nisan tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top