Hesabım
    Eva Green, James Bond Hakkında Açıklama Yaptı

    Eva Green, yeni James Bond'un kim olabileceği konusunda açıklama yaptı.

    Daniel Craig'in son kez James Bond karakterine hayat vereceği Bond 25 filminin ardından yeni bir ajan 007 arayışlarının başlayacağı biliniyor. Bu konuda Idris Elba'dan Olivia Colman'a birçok isim James Bond olarak gündeme gelmişti. Üzerinde en fazla durulan şey ise yeni ajanın bir kadın olabilecek olmasıydı. Bond kadınlarından Eva Green, bu konu hakkında yorum yaptı.

    Şimdilerde Disney uyarlaması Dumbo filmiyle gündeme gelen ve Vanity Fair'e konuşan Eva Green, yeni James Bond'un bir kadın olmaması gerektiğini savundu. Eva Green, "Bence James Bond bir erkek olarak kalmalı. Kadınlar aksiyon filmlerinden süper kahraman filmlerine birçok tarzda filmde rol almalılar. Ama James Bond erkek olarak kalmalı ve Jane Bond olmamalı. Karakterle ilgili devam ettirilmesi gereken bir tarih var. Bu nedenle bir erkek tarafından canlandırılmalı." sözlerini sarf ederek karakterin erkek olarak kalması gerektiğini ifade etti. Ayrıca filmlerin yapımcısı olan Barbara Broccoli de bu konuda konuşmuş ve "Bond bir erkek karakter. Bir erkek olarak yazıldı ve bence büyük ihtimalle erkek olarak kalacak. Bunda bir sorun yok. Her karakteri kadına dönüştürmek zorunda değiliz. Yalnızca daha çok kadın karakter üretelim ve onlara uyacak hikayeler bulalım." sözlerini sarf ederek düşüncelerini belirtmişti. James Bond'u canlandırabilecek yeni oyuncu hakkında henüz bir gelişme bulunmuyor. 

    2020 yılının Nisan ayında izleyicileriyle buluşması beklenen Bond 25 filminin çekimlerinin bir kısmının İtalya'da gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Filmin senaryosunun ise tekrar yazılarak en iyi haline getirileceği belirtilmişti. Senaryoyu yeniden kaleme alan isim ise  Scott Z. Burns olmuştu.  The Bourne Ultimatom filminin de senaryosunu kaleme alan Burns'ün ayrıca Side EffectsContagionUnbelievableThe Mercy gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunduğu bilinenler arasında yer alıyor. Burns, Hollywood için tampon görevi üstlenen yönetmenlerden biri olarak tanınıyor. Ekipte adı geçmese de WidowsThe Bourne SupremacyRogue One: A Star Wars Story ve Ocean's 12 gibi filmlerin senaryosunu iyileştirdiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    Henüz adı belli olmayan Bond 25'ın 8 Nisan 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top