Hesabım
    Ana De Armas, Marilyn Monroe mu Olacak?

    Blonde filminin başrol oyuncusu için Ana De Armas düşünülüyor.

    Bir Marilyn Monroe biyografik filmi üzerinde çalıştığı belirtilen Andrew Dominik, Monroe'ya hayat verecek olan isim hakkında ipuçları verdi. "Blonde" adını alacak olan filmin başrolü olarak Blade Runner 2049 filminde izleme imkanı bulduğumuz Ana De Armas ile görüşmeler sürdürülüyor.

    Eric Bana başrollü ChopperBrad Pitt başrollü Killing Them Softly, sevilen müzisyen Nick Cave hakkında olan Once Upon A Time With Feeling belgeseli ve Netflix'in beğenilen dizilerinden David Fincher'ın yaratıcısı olduğu Mindhunter dizisinin bazı bölümlerini yönetmesiyle tanıdığımız Andrew Dominik'in, bir Marilyn Monroe filmini geliştirme aşamasında olduğu bilinenler arasında yer alıyor. "Blonde" adını alacak olan filmin başrolü için ise Blade Runner 2049, Hands of Stone, War Dogs, Overdrive gibi yapımlardan tanıdığımız ve yıldızı parlayan başarılı oyuncu Ana De Armas düşünülüyor. Güzel oyuncu ile görüşmelerin sürdürüldüğü belirtilirken, filmin senaryosu için hazırlıklar devam ediyor. Blonde filminin, aynı isimde olan ve Joyce Carol Oates tarafından yazılan bir kitaptan uyarlanması bekleniyor. Kitapta, gerçek adı Norma Jean Baker olan ve Amerika'nın en çok tanınan yıldız oyuncu ve müzisyenlerinden biri olarak tarihe kazınan Marilyn Monroe hakkında çıkan mitler masaya yatırılıyor. Hollywood'da Monroe hakkında çıkan dedikodular ve gerçeklerin karşılaştırıldığı ve satış rekorları kıran Blonde kitabının, Marilyn Monroe hakkında söylenmeyenleri dile döktüğü iddia ediliyor. Yıldız oyuncu ve müzisyenin kurgusal portresini yaratan kitap Oates tarafından resmedilen bir yaşamı konu ediniyor.

    Blonde kitabının Pulitzer Ödülleri'nde ve National Book Award'da yer aldığı bilinenler arasında yer alıyor. Andrew Dominik tarafından uzun bir süredir uyarlanmaya çalışıldığı belirtilen filmin başrolü için bugüne kadar düşünülen isimler arasında Jessica Chastain ve Naomi Watts bulunuyor. Netflix tarafından destek görebileceği beklenen filmin başrolünde yer alması için Ana De Armas ile henüz tam olarak anlaşma sağlanmadı. Ayrıca başarılı oyuncu Ana De Armas'ın gelecek projeleri arasında The Beatles müziklerini odağına alan ve vizyona girmeye hazırlanan Yesterday, Rosamund Pike ve Joel Kinnaman'lı The Informer, Daniel Craig'li Knives Out, Sergio, The Night Clerk ve Wasp Network yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top