Hesabım
    Tiffany Haddish ve Rose Byrne’lü “Limited Partners” Ertelendi!

    Komedi filmi “Limited Partners”ı daha fazla beklememiz gerekecek.

    Komedi filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen Emmy ödüllü Tiffany Haddish ve “Damages” dizisinin iki Altın Küre adayı yıldızı Rose Byrne’ün başrollerini paylaştığı komedi filmi “Limited Partners”ın vizyon tarihinde değişikliğe gidildi. Bu sene 28 Haziran tarihinde gösterime girmesi beklenen filmin 10 Ocak 2020 tarihine ertelendiği açıklandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda 2002 yapımı “Frida” filmindeki performansıyla Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilen Salma Hayek, “I'm Dying Up Here” dizisinin yıldızı Ari Graynor, “The Chi”de oynayan Jacob Latimore, “Silicon Valley”de izlediğimiz Jimmy O. YangKaran SoniNatasha RothwellJessica St. Clair ve Billy Porter gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini “The Good Girl”, “Youth in Revolt” ve “Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün” gibi filmlerle tanınan Miguel Arteta üstleniyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmde Tiffany Haddish ve Rose Byrne, başarılı bir şirket kuran iki yakın arkadaşı oynuyor. Şirket için büyük bir satın alma teklifi geldiğinde ikili arasındaki bağ test edilmeye başlıyor. Filmin senaryosuna ise Sam Pitman ve Adam Cole-Kelly ikilisi imza atıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top