Hesabım
    “You”nun Yıldızı Elizabeth Lail “Countdown”ın Başrolünde!

    Korku filmi “Countdown” başrolüne karar verdi.

    Geçtiğimiz sene Netflix’te yayınlanan psikolojik gerilim dizisi “You” ile yıldızı parlayan genç oyuncu Elizabeth Lail’in gelecek projesi belli oldu. Başarılı aktris korku filmi “Countdown”ın başrolünü üstlenecek.

    Film, telefonuna insanların ne zaman öleceğini tahmin eden bir uygulama indiren genç bir hemşireye odaklanıyor. Kadın uygulamayı kendi için kullandığında üç günlük ömrü kaldığını öğrenir. Vakit dolmadan kendi hayatını kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalışan kadın, bir yandan da gizemli bir şey tarafından takip edilmektedir.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Justin Dec’in üstlendiği filmin yapımcı kadrosunda Sean Anders (“Şipşak Aile”), John Morris (“Skor Peşinde”, “Hot Tub Time Machine”, “Babalar Savaşıyor”), John Rickard (“Patrondan Kurtulma Sanatı 2”, “Bekar Yaşam Kılavuzu”, “Rampage: Büyük Yıkım”) ve Zack Schiller (“Jane Got a Gun”, “The Babysitter”, “Midnight Sun”) gibi isimler yer alıyor.

    26 yaşındaki Amerikalı yıldız Elizabeth Lail’in filmografisinde “Once Upon a Time”, “Dead of Summer”, “The Blacklist” ve “The Good Fight” gibi diziler bulunuyor. Aktrisi geçtiğimiz sene “Unintended” filminde de izleme şansı elde etmiştik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top