Hesabım
    Aksiyon ve Gerilim Filmi “Snow Dragon” Senaristini Buldu!

    Filmin senaryosunu 2016 yapımı “Sully”nin senaristi kaleme alacak.

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon ve gerilim filmi “Snow Dragon” senaristine karar verdi. “Resistance”, “Kusursuz Yabancı” ve “Sully” filmlerini kaleme alan ve son olarak bu sene “The Professor and the Madman”in senaryosuna imza atan Todd Komarnicki filmin senaristliğini üstlenecek.

    Film, Çin bandıralı buzkıran gemisi Snow Dragon’ın Güney Kutbu’ndaki buzullarda mahsur kalan bir Rus gemisini kahramanca kurtarmasının gerçek hikayesini anlatıyor. Mahsur kalan geminin içinde Avustralya, İngiltere ve Rusya gibi ülkelerden 74 insan bulunmaktaydı. Geminin yardım çağrısını alan Snow Dragon anında rotasını değiştirdi ve mürettebatı kurtarmak için yola koyuldu. Yolda şiddetli bir siklonla ve ölümcül kış şartlarıyla karşılaşan gemi kararlı bir şekilde yoluna devam etti. Zamana karşı verilen bu yarışta Snow Dragon’ın mürettebatı, mahsur kalan ve buz dağları tarafından batırılmakta olan gemideki yaşları 12 ila 78 arasında değişen yolcuları kurtarmak için kendi canlarını riske attı.

    Yönetmeni henüz belli olmayan filmin yapımcılığını “Rüyamdaki Afrika”, “Man of the House” ve “Sully” filmlerinin yapımcısı Allyn Stewart, John Benitz ve Zhang Xiao Hong üstleniyor. Vizyon tarihine de henüz karar verilmeyen filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top