Hesabım
    Yeni “Aladdin” Uyarlamasında Iago’yu Alan Tudyk Seslendirecek!

    Bol yıldızlı filmde Alan Tudyk’in de sesini duyacağız.

    Ateşten Kalbe Akıldan Dumana”, “Kapışma” ve “Sherlock Holmes” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” ile karşımıza çıkan başarılı İngiliz yönetmen Guy Ritchie’nin yönetmenliğini üstlendiği Disney uyarlaması “Aladdin”de papağan Iago’yu kimin seslendireceği ortaya çıktı. “Oyunbozan Ralph”, “6 Süper Kahraman” ve “Zootropolis: Hayvanlar Şehri” gibi animasyon yapımlarında sesini duyduğumuz Emmy adayı başarılı aktör Alan Tudyk filmde Iago’nun sesi olacak.

    Merakla beklenen filmde genç delikanlı Aladdin'i “Jack Ryan” dizisi ile tanınan Mısırlı oyuncu Mena Massoud, masalın sevilen karakterlerinden lamba cinini Hollywood'un tanınan yüzlerinden Will Smith, Sultan'ın kızı ve Aladdin'in büyük aşkı Jasmine’i “Power Rangers”ın yıldızlarından Naomi Scott, Agrabah kentini Sultan'ın yönetiminden almaya çalışan kötü kalpli Jafar'ı Marwan Kenzari ve Sultan'ı ise “Legion” dizisinin Amahl Farouk'u Navid Negahban canlandırıyor.

    Aladdin, zamanını Agrabah şehrinde pazardan yiyecek çalarak geçiren fakir bir gençtir. Gecelerini, şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin'in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine'dir. Aladdin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve üç dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin'in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan'ın danışmanı Jafar'ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur…

    “Aladdin” ülkemizde 24 Mayıs tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top