Hesabım
    James Gunn, Guardians of The Galaxy Hayranlarına Teşekkür Ediyor

    James Gunn, Marvel'ın onu yeniden işe alması hakkında açıklama yaptı.

    Marvel'ın sevilen serilerinden olan ve Marvel evrenini uzaya doğru genişleten Guardians of The Galaxy filmlerinin yönetmeni James Gunn, geçtiğimiz yıl içerisinde yönetmenlikten kovulmuştu. Marvel'ın Gunn'ı yeniden işe alması, Guardians of The Galaxy hayranlarını sevindirdi. Bunun üzerine Gunn, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak Disney'e ve Guardians of The Galaxy hayranlarına teşekkürlerini sundu.

    Başarılı yönetmen James Gunn, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların pedofili anlamlar içermesi nedeniyle Marvel'dan kovulmuştu. Guardians of The Galaxy oyuncuları tarafından bu konuda destek görse de, oyuncular Gunn'ın kovulmasına engel olamamıştı. Şimdi ise yönetmen yeniden serinin başına getirildi. Bunun ardından ise Gunn, Disney ve Marvel hayranlarına teşekkürlerini iletti. Yönetmen, 10 aydır sosyal medya üzerindeki sessizliğini koruyordu. Bunun ardından Karen Gillan ve Pom Klementieff gibi isimler desteklerini belirttiler.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

    Pom Klementieff (@pom.klementieff)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Disney Stüdyoları'nın James Gunn'ı işe geri alıp almama konusunda defalarca toplantı yaptığı bilinenler arasında yer alıyor. Gunn'ın yaptığı özrün ardından ise artık onu Guardians of The Galaxy serisinin başına yeniden geçirmemeleri için bir nedenin kalmadığı biliniyor. Ancak James Gunn, bu sırada Warner ve DC tarafından işe alınmıştı. The Suicide Squad filminin yönetmenlik ve senaryosunu üstlenecek olan tartışmalı yönetmenin programını nasıl ayarlayacağı ve iki blockbuster filmde de dümeni kontrol edeceği bilinemiyor. Guardians of The Galaxy Vol.3'nin çekimlerine önümüzdeki sonbahar aylarında başlanması bekleniyordu. Ancak The Suicide Squad'ın prodüksiyonuna başlanması üzerine beklemeye geçildiği söyleniyor.

    James Gunn'ın senaryosunun kullanılacağı Guardians of The Galaxy Vol.3 filminin oyuncu kadrosunda Pom Klementieff ve Elizabeth Debicki'nin yanı sıra kimlerin yer alacağı bilinmiyor. Avengers: Infinity War filminin ardından kahramanlarımızın çoğu Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni yüzünden küle dönüşmüşlerdi. Avengers: Endgame ile birlikte ise kimlerin üçüncü film için geri döneceği konusu açıklığa kavuşacak. Diğer filmlerde yer alan oyuncular arasında Chris Pratt, Zoe Saldana, Sean Gunn, Bradley Cooper, Vin DieselMichael Rooker ve Dave Bautista bulunuyordu. Guardians of The Galaxy Vol.3'nin 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top