Hesabım
    Yeni "Annabelle" Filminin Adı Belli Oldu

    Serinin üçüncü filminin adı belli oldu.

    Şeytani oyuncak bebek Annabelle'in devam halkası niteliğindeki Annabelle 3'nin tam adı resmi olarak duyuruldu. "Annabelle Comes Home" adını taşıyacak olan filmin, paranormal olayları araştırmalarıyla tanınan ünlü Warren çiftine odaklanması bekleniyor. Vizyon tarihine az bir zaman kalan Annabelle 3'nin adı, New Line Cinema tarafından korkuseverlerle paylaşıldı.

    Bugüne kadar birçok kez Annabelle bebeğinin korkunç hikayesine tanık olma imkanı yakalamıştık. Son olarak ise 2014 yılında John R. Leonetti yönetmenliğindeki Annabelle filmiyle şeytani bebekle tanışmıştık. Bunun ardından 2017 yılında Annabelle: Creation isimli film ile hikayeye Annabelle'in geçmişine göz atarak devam etmiştik. Şimdi ise Haziran ayında izleyicileriyle buluşması beklenen film ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Korku sineması hayranları tarafından merakla beklenen devam halkasının adı "Annabelle Comes Home" oldu. Annabelle bebeğinin, The Conjuring filmlerinde görüldüğü üzere Warren ailesinin evinde ve cam bir haznede saklandığı biliniyordu. Şimdi ise yeni film ile Warren ailesi ve şeytani güçler tarafından ele geçirilen bebek Annabelle arasındaki mücadeleyi izleyeceğiz. Filmde, diğer filmlerde de olduğu gibi Warren ailesinden Ed Warren'a Patrick Wilson, Lorraine Warren'a Vera Farmiga hayat verirken, çiftin kızları Judy Warren'a The Haunting of Hill House'un yıldız oyuncularından Mckenna Grace hayat veriyor. Annabelle Comes Home filminin yönetmen koltuğuna It, The Nun, Annabelle gibi önemli korku filmlerinin senaryolarına imza atan Gary Dauberman otururken, filmin senaryosunda The Conjuring filmlerinin sevilen yönetmeni James Wan, Dauberman'a eşlik ediyor.

    John R. Leonetti'nin yönetmen koltuğuna geçtiği Annabelle filmi, 6,5 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında 257 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. 2017 yapımı olan ve David F. Sanberg tarafından yönetilen film ise 15 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak 306,5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Devam halkası niteliğinde olan serinin üçüncü filmi "Annabelle Comes Home" filmini ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla birlikte 28 Haziran tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top