Hesabım
    Ezra Miller, "The Flash" Senaryosu Yazıyor!

    Oyuncu Ezra Miller, senaryo yazımına el atıyor!

    DC Sinematik Evreni'nin filmlerinden biri olan Justice League'de karşımıza çıkan ve The Flash'ı canlandıran Ezra Miller, karakterinin solo filmi için hazırlıklara başladı. Flashpoint ismi verilen solo Flash filmi için senaryo yazımında Grant Morrison'a eşlik edecek olan Miller'ın daha önce bir senaryo yazım deneyimi bulunmuyordu.

    DC'nin merakla beklenen filmlerinden The Flash solo filmi Flashpoint için ikinci kez senaryo yazılıyor. Yeniden yazılmaya başlanan senaryoda Grant Morrison'a Ezra Miller eşlik ediyor. Yaşayan en hızlı insan olduğu bilinen Barry Allen'ı canlandıracak olan Miller ve Grant Morrison'ın, filmin senaristleriyle çatışması üzerine alternatif bir senaryo yazılıyor. Filmin yönetmenliğini John Francis Daley üstlenirken orijinal senaryo Jonathan Goldstein tarafından kaleme alınmıştı. Bilindiği üzere orijinal senaryoya göre filmin tonu yumuşak olduğu için Miller buna karşı çıktı ve daha karanlık bir senaryo istediğini belitti. Bu anlaşmazlığı gidermek ve uzlaşmayı sağlamak için Warner Bros, Ezra Miller ve çizgi roman yazarı Grant Morrison'ı senarist olarak işe aldı. Yeni filmin Flashpoint çizgi romanından uyarlanıp uyarlanmayacağı henüz bilinmiyor.

    Bunun üzerine Ezra Miller yaptığı açıklamada Flash karakterine derinden bağlı olduğunu ve filmin senaryosunda uzlaşmak üzere yönetmenle anlaşmaya çalıştığını dile getirdi. Ancak bir konu daha gündeme geldi: Eğer Miller ve Morrison iyi bir iş çıkarmazsa Mayıs ayında süreleri dolacak ve Ezra Miller artık Flash olmayacak. DC'nin oyuncu değişikliğine açık bir stüdyo olduğu düşünülürse Miller'ın yerine kolaylıkla başka birini getireceklerdir. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Will Smith The Suicide Squad filmindeki Deadshot rolünden ayrılmış ve yerine zaman geçmeden Idris Elba getirilmişti. Superman rolünden ayrılan Henry Cavill'ın yerine kimin getirileceği henüz bilinmiyorken Ben Affleck'in Batman rolünden ayrılması üzerine The Batman filminin yeni kahramanı için arayışlar sürüyor.

    Ezra Miller'ın Flash solo filminin senaryosunu kaleme almaya başlaması akıllara Christopher Reeve'in kendi kaleme aldığı Superman IV: The Quest for Peace filminde rol almış olmasını ve Edward Norton'ın The Incredible Hulk'ın senaryosuna imzası atmış olmasını getirdi. Bu iki ismin yanı sıra Paul RuddAnt-Man ve Ant-Man and The Wasp filmlerinin senaryosuna eşlik etmiş, Ryan Reynolds, senaryosunu yazdığı Deadpool 2 filminin altından başarıyla kalkmıştı.

    Flashpoint filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top