Hesabım
    The Suicide Squad Bir Yeniden Çekim Olacak!

    The Suicide Squad, bir devam filmi olmayabilir.

    Her geçen gün hakkında bir ayrıntı paylaşılan DC Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmi The Suicide Squad'ın bir devam filmi olmayacağı ortaya çıktı. Marvel'dan kovulup yeniden Guardians of The Galaxy Vol.3 filmi için işe alınan James Gunn'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği The Suicide Squad, bir yeniden çekim olacak.

    DC'nin sabırsızlıkla beklenen ve 2021 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan The Suicide Squad filmi hakkında yeni bir detay paylaşıldı. Filmin yapımcısı Peter Safran'ın paylaştığı bu bilgiye göre film, bir devam filmi değil. Safran açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Her şeyden önce filmi Suicide Squad 2 olarak adlandırmıyoruz. Tamamen yeniden çekim (reboot) olacak ve bence insanlar bunun için heyecanlanmalı. James Gunn'ın senaryosundan bekleyebileceğiniz her şey var ve bence bu çok şeyi açıklıyor, çok şey vaad ediyor, çok şey sunacağımızı biliyoruz."

    Film hakkında geçtiğimiz hafta içerisinde başka detaylar da paylaşılmıştı. James Gunn, filme yeni kahramanlar eklemişti. Bu kahramanlar arasında Dave Bautista'nın canlandırması istenen Peacemaker, Polka Dot Man ve Ratcatcher gibi karakterler yer alıyordu. David Ayer tarafından yönetilen ilk Suicide Squad filmi dünya çapında 746 milyon dolarlık gişe hasılatı yapmış olmasına rağmen eleştirmenler ve DC hayranları tarafından beğenilememiş ve bir Suicide Squad filminde yapılmaması gereken birçok detaya rastlandığı ifade edilmişti. Ama bir istisna olarak Harley Quinn'i canlandıran Margot Robbie ile Deadshot'a hayat veren Will Smith'in performansları beğenilerek filme damgasını vurmuştu. Yeni filmde Margot Robbie'nin yer alıp almayacağı bilinmiyorken, Will Smith geçtiğimiz haftalarda Deadshot karakterini artık canlandırmayacağını ve Warner Bros ile karşılıklı anlaşmaya vararak filmden ayrıldığını açıklamıştı. Smith'in yerine gelecek isim ise Idris Elba olarak belirlenmişti.

    The Suicide Squad'ın yanı sıra DC Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmleri arasında Margot Robbie'nin yer alacağı ve kadın kahramanlardan oluşacak olan Birds of PreyJoaquin Phoenix başrollü Joker, henüz başrol oyuncusuna karar verilemeyen The Batman ve başrol oyuncusu Ezra Miller tarafından yeniden senaryosu kaleme alınan Flashpoint gibi filmler yer alıyor. The Suicide Squad filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top