Hesabım
    Aaron Paul'den, Breaking Bad Filmi Hakkında Açıklama

    Aaron Paul, Breaking Bad filmi hakkında ilk kez konuştu.

    Dünyayı kasıp kavuran AMC dizisi Breaking Bad'in beyaz perdeye aktarılacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Ancak filmde kimlerin yer alacağının bilinmemesinin yanı sıra dedikodu niteliği taşıyan bazı bilgiler kulaktan kulağa yayılmaya başlamıştı. Bu bilgilerden biri de Bryan Cranston ve Aaron Paul'ün Breaking Bad filminde yer alıp almayacağı hakkındaydı. Aaron Paul'den konuyla ilgili ilk kez açıklama geldi.

    Jesse Pinkman rolüyle herkesin beğenisini kazanan Aaron Paul'ün filmde yer alıp almayacağı dedikodularıyla ilgili ilk kez açıklama yapıldı. Paul, açıklamasında şu sözleri sarf etti: "Dedikodular komik, daha önce de Han Solo filminde rol alacağımı duymuştum. Breaking Bad filmiyle ilgili henüz hiçbir şey duymadım. Ama gerçekten Breaking Bad filmi çekilecekse o filmin bir parçası olmak isterim." Sun Valley Film Festivali sırasında yapılan söyleşide kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Paul, bilmeyenler için dizide Walter karakterinin öldüğünü, bu nedenle filmin yoluna Jesse ile devam etmesi gerektiğini ifade etti. Her ne kadar dedikodular çıkmış olsa da Breaking Bad filminde Bryan Cranston'ın da rol alıp almayacağı kesin gibi görünmüyor. Filmin adının "Greenbrier" olabileceği söylentileri dolaşmaya devam ediyor. Albuquerque'de çekimleri yapılacak olan filmin çekim programı 2019'un Kasım ayı ile 2020'nin Şubat ayı arası olarak belirlendi. Film hakkında resmi olarak duyurulan tek şey ise filmin Netflix aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak olması oluyor.

    Eğer ki Bryan Cranston ve Aaron Paul, henüz adı belli olmayan Breaking Bad filminde rol alırsa, onlara eşlik edecek isimler arasında Jesse PlemonsCharles BakerMatt JonesRobert ForsterTess HarperKrysten Ritter ve Kevin Rankin'in yer alması bekleniyor. Ayrıca dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, filmin de yönetmen ve senarist koltuğuna oturuyor. 2013'e kadar ekranları kasıp kavuran "Breaking Bad" dizisi Altın Küre ve Emmy de dahil 100'den fazla ödüle layık görüldü. Dizinin başrollerinden Bryan Cranston bu süreçte tam dört Emmy ödülüne uzanırken Aaron Paul üç kez bu ödüle ulaşmayı başarmıştı. Dizi konu olarak, kimya öğretmeni Walter White'ın akciğer kanseri olduğunu öğrenmesi üzerine ailesini maddi anlamda rahatlatmak için uyuşturucu işine girmesini işlemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top