Hesabım
    Winston Duke, Seçmelerde "Black Panther"ın Marvel Filmi Olduğunu Bilmiyordu!

    Winston Duke, Black Panther hakkında ilginç bilgiler paylaştı.

    2018 yılına damgasını vuran ve sevenleri olduğu kadar sevmeyenlerinin de sayısının yoğun olduğu Oscar ödüllü Black Panther filminin oyuncularından Winston Duke, film hakkında açıklama yaptı. Özellikle oyuncu seçmeleri ve anlaşmaya vardığı ilk dönemlerden bahseden Duke, samimi açıklamalarda bulundu.

    Marvel'ın en iddialı ve tartışmalı filmlerinden biri olan Black Panther'de M'Baku rolüyle karşımıza çıkan Winston Duke, film hakkında yeni bir açıklama yaptı. Marvel'ın filmlerinin kamera arkasında gerçekleşen ayrıntılarını sır gibi sakladığı bilinse de Winston Duke da Michael B. Jordan gibi konuşmaktan kaçınmayan isimlerden biri oldu. Marvel'ın hakkındaki bilgileri gizli tutma durumunun oyuncu seçmelerinde de geçerli olduğunu belirten Duke, seçmelere gittiğinde ona sahte bir senaryo okuttuklarını, sahte senaryo üzerinden seçmeye katıldığını ve oraya gittiğinde hangi film için görüştüğünü bile bilmediğini ifade etti. Duke, konuşmasını şöyle gerçekleştirdi: "Ne yaptığımı bile bilmiyordum, hangi filmin seçmelerine katıldığımı bilmiyordum. Ne olduğunu söylemedikleri için bilmeden seçmelere katıldım. Senaryo sahteydi. İfşa etmeme üzerine bir sözleşme imzalatıyorlar ve ardından hemen yazdıkları bir senaryoyu gönderiyorlar. Bunu aklınıza kazıyorsunuz, üzerinde deli gibi çalışıyor ve karakter yaratıyorsunuz. Sonra da gidip kendinizi gösteriyorsunuz. Yönetmenle ilgili üçüncü kez görüşme yapılana kadar ne olduğu hakkında bir fikrim yoktu. Ryan Coogler olduğu gördüm ve ampul yandı."

    Black Panther 91. Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Müzik, En İyi Kostüm Tasarımı ve En İyi Yapım Tasarım kategorilerinde ödüle layık görülmüştü. Ayrıca En İyi Film kategorisinde adaylık alan ilk süper kahraman filmi olma başarısını göstermişti. Avengers: Endgame'de de rol alacak olan Black Panther karakterinin ikinci solo filmi için hazırlıklar sürüyor. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top