Hesabım
    Matthias Schoenaerts’lı “The Mustang”den Yeni Klip Geldi!

    Drama filmi “The Mustang” yeni klibine kavuştu.

    Taş Kafa”, “Pas ve Kemik” ve “Sen Benimsin” gibi filmlerle tanınan ve geçtiğimiz sene “Kızıl Serçe”de izlediğimiz başarılı Belçikalı aktör Matthias Schoenaerts’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “The Mustang”den yeni bir klip görücüye çıktı.

    Filmde başrol isme iki Altın Küre adayı Connie Britton, iki Oscar adaylığı bulunan usta oyuncu Bruce Dern, “Savaştan Sonra” ile yıldızı parlayan Jason Mitchell, geçen sene “Blockers”ta izlediğimiz Gideon Adlon ve “No Ordinary Family” dizisinden Josh Stewart gibi oyuncular eşlik ediyor. Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metraj sinema filmine imza atan Laure de Clermont-Tonnerre oturuyor.

    "The Mustang", vahşi atların eğitimini içeren bir rehabilitasyon programına katılan bir mahkumun hikayesini konu ediyor. Roman Coleman, şiddet dolu bir geçmişe sahip olan genç bir adamdır. Geçmişinde işlediği suçlardan dolayı Nevada kırsalında bulunan bir hapishanede mahkum olan Roman, tüm dünya ile bağını koparır. Kendisini hapishanede görmeye gelen kızı dahil kimse ile iletişim kurmak istemez. Şiddet dolu geçmişinden uzaklaşmak için mücadele eden Roman, devlet tarafından belirlenen bir rehabilitasyon programına katılır. Roman, program kapsamında yabani atların eğitiminden sorumlu olarak görevlendirilir. Genç adam, eğitim sırasında atlarla ve diğer mahkumlarla bağlantı kurmaya çalışır. Kendisi gibi mahkum olan Henry ve yaşlı bir eğitmen olan Myles ile birlikte çalışan Roman, bilhassa hırçın bir at ile ilgilenmektedir. Roman, atı sakinleştirmeye çalıştıkça kendi geçmişi ile de yüzleşmeye başlar.

    Amerika’da geçtiğimiz günlerde gösterime giren “The Mustang”in ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top