Hesabım
    Avengers: Endgame Fragmanındaki Sahneler Filmde Yer Almıyor mu?

    Joe ve Anthony Russo, fragmanda kullandıkları yöntemlerden bahsetti.

    Avengers ekibini son kez bir arada göreceğimiz Avengers: Endgame filmi ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Vizyona az zaman kalmış olmasına rağmen, sinemalarda görmeden önce daha fazla detay öğrenmek isteyen izleyiciler için Joe ve Anthony Russo farklı bir yöntem kullandıklarından bahsetti. Empire Magazine ile yaptıkları röportajda bahsettikleri üzere, fragman ile film birbirinden tamamen farklı olabilir.

    Avengers: Inifinity War'da Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni ile kahramanlarımızın çoğunu küle dönüştürmesini izlemiştik. Şimdi ise Avengers: Endgame filmiyle son kez bir arada göreceğimiz esas ekip ve evreni Thanos'tan kurtarma mücadelelerini izleyeceğiz. Geçtiğimiz hafta içerisinde filmin fragmanının yayınlanması üzerine Endgame hakkında hayranlar, daha fazla bilgi sahibi olduklarını düşünmüşlerdi. Akıllardaki bazı soru işaretlerini yanıtlayan ve daha da çok merakları toplayan fragman, aslında gerçeği yansıtmıyor olabilir. Empire ile yaptıkları röportajda filmin yönetmenleri olan Russo Kardeşler bu konu ile ilgili konuştu. Onlar için en önemli olan şeyin hikayedeki sürprizleri bozmayacak bir fragman kurgusu oluşturmak olduğunu ifade eden yönetmenlerden Joe Russo "Pazarlamanın dengesi üzerinde konuştuk. Bizim için en önemli olan şey hikayedeki sürprizleri korumak. Çocukluğumda Star Wars: The Empire Strikes Back'i vizyona girdiği gün sabah 11'de gördüğümde bu beni harekete geçirdi, çünkü izlemeye gideceğim film hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Biz de tam olarak bunu yapmaya çalıştık. Kullanabileceğimiz her şeyi fragman için kullandık. Fragmana filmden farklı bir deneyim gözüyle baktık. Ve bence bugünlerde izleyiciler çok öngörülü oldukları için sizin fragmanda akıllılık yapmanız gerek. Çünkü bir izleyici fragmano izleyip filmde olacak her şeyi size söyleyebilir." sözlerini ifade ederek fragmanda neden farklı bir yol izlediklerini açıkladı. Russo sözlerine filmde olmayan ancak, fragmanda manipüle edici olması için kullandıkları görüntülere yer verdiklerini anlatarak devam etti.

    Chris EvansChris Hemsworth ve Robert Downey Jr.'ın son Avengers filmleri olan Avengers: Endgame'in ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla birlikte 26 Nisan tarihinde buluşması planlananlar arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top