Hesabım
    Guillermo Del Toro'lu "Scary Stories to Tell In The Dark"ın Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Guillermo Del Toro'nun yer aldığı korku projesinin vizyon tarihi açıklandı.

    Birdenbire ortaya çıkan ani ölümlerin araştırılmasını konu edinen "Scary Stories to Tell In The Dark"ın izleyicileriye ne zaman buluşacağı belli oldu. Guillermo Del Toro'nun senaryosunda imzasının yer aldığı André Øvredal yönetmenliğindeki filmin yaz aylarında vizyona girmesi planlanıyor.

    Korku türünde olan ve Alvin Schwartz'ın korku serisinden beyaz perdeye uyarlanan "Scary Stories to Tell In The Dark" filminin vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu. Senarist kadrosunda Suyun Sesi filmiyle Oscar'a layık görülen Guillermo Del Toro, animasyon film ve dizileriyle tanıdığımız Dan Hageman ile Kevin Hageman, Big Fish, Charlie and The Chocolate Factory, Frankenweenie, Charlie'nin Melekleri gibi yapımlardan tanıdığımız John August, The Collector, Feast, Saw VI gibi yapımlarda imzası bulunan Marcus Dunstan ve Patrick Melton'ın yer aldığı "Scary Stories to Tell In The Dark" filmi izleyicileriyle 9 Ağustos 2019 tarihinde buluşacak. Film, üç bölümden oluşan antoloji serisinin illustrasyonlarından yararlanılarak beyaz perdeye aktarıldı. Serinin, şehir ve kasabalarda halk arasında anlatılan hikayelerden yola çıkarak oluşturulan bir derleme niteliğinde olduğu söyleniyor. Kitaplar ilk kez 1981 yılında okuyucularıyla buluşmuş ve ardından üç kitaplık seri halini almıştı. İlk kitabın adı filmle aynıyken, ikinci kitap "More Scary Stories to Tell In The Dark", üçüncü kitap ise "Scary Stories 3: More Tales to Chill Your Bones" isimlerini taşıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: 1968 yılının Amerikası'nda geçen hikaye, huzur içinde yaşayan Mill Valley kasabasına odaklanıyor. Nesiller boyu bu kasabada yaşayan Bellows ailesi de bu huzurlu atmosferin bir parçası olarak hayatını sürdürüyordur. Ancak bu aile hakkında kasabada sürekli gezinen bir halk hikayesi vardır. Kasabanın öbür ucundaki bir malikanede yaşayan Sarah Bellows adındaki genç kız, korkunç işkenceler görmüştür. Bu hikayeyi keşfeden bir grup genç ise kendini Sarah'nın yaşadıklarını araştırırken bulacaktır. Uyarlama filmin oyuncu kadrosunda Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Austin Zajur, Gabriel Rush, Dean Norris gibi isimler yer alıyor. Scary Stories to Tell In The Dark filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top