Hesabım
    Natalie Portman'lı "Lucy In The Sky"dan Fragman!

    Bilim kurgu türündeki Lucy In The Sky'dan fragmn yayınlandı.

    Natalie Portman ve Jon Hamm'in başrolünde yer aldığı bilim kurgu ve dram türlerindeki "Lucy In The Sky"dan ilk fragman yayınlandı. Bir kadın astronotun hikayesine odaklanan film, astronotun gittiği bir görevin ardından değişen gerçeklik algısını konu ediniyor.

    Daha önce adı Pale Blue Dot olan ve ardından değiştirilerek Lucy In The Sky ismi verilen filmden fragman paylaşıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Siyah Kuğu, V For Vendetta, Closer, Jackie, Annihilation, Planetarium, Vox LuxThe Death and Life of John F. Donovan gibi filmlerin yıldız oyuncusu Natalie Portman ve Mad Men, Million Dollar Arm, Tam Gaz, Yakalandın gibi yapımların başarılı ismi Jon Hamm'in yanı sıra Deadpool 2, Geostorm, Atlanta gibi yapımların sevilen ve yıldızı parlayan oyuncusu Zazie Beetz, Downtown Abbey, Legion, The Guest, Havari, Beauty and The Beast, Her Smell gibi film ve dizilerin beğenilen oyuncusu Dan Stevens, ve Nick Offerman gibi isimler yer alıyor. Bilim kurgu türünde olan Lucy In The Sky'ın yönetmen koltuğunda Fargo, Legion, Bones gibi önemli yapımların yönetmenliğini üstlenen Noah Hawley otururken, filmin senaryosunu Legion'dan tanıdığımız Brian C. Brown ve Teen Wolf dizisinden tanıdığımız Elliott DiGiuseppi kaleme aldı.

    Lucy In The Sky filminin konusu ise şöyle: Uzayda astronot olarak görev alan Lucy Cola isimli bir kadın görevden dönmesinin ardından yaşama çok kolay uyum sağlayamaz. Hayatını değiştiren bu uzay deneyimi, algılarında farklı sonuçlar doğurur. Lucy, yavaş yavaş gerçeklik ile olan bağlarını koparır. Diğer yandan da Lucy'nin başka bir astronot ile ilişkisi başlar. Böylece kadının kendi ailesiyle ve kocasıyla olan ilişkisi de kopmuş olacaktır. Lucy In The Sky'ın hikayesi ünlü astronot Lisa Nowak'ın hikayesinden uyarlandı. Nowak, 2007 yılında uzay görevini bitirip dünyaya dönmüştü. Ancak bu hikaye birebir alınmayıp içeriğine kurgu katılarak beyaz perdeye aktarıldı. Filmin ülkemizdeki ve yurt dışındaki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ancak 2019 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top