Hesabım
    John Wick 3: Parabellum'un Kötüsüyle Tanışın!

    John Wick 3: Parabellum'dan yeni bir görsel paylaşıldı.

    Bir süredir sessizliğe bürünmüş olan John Wick: Chapter 3 - Parabellum, sessizliğini bozdu. Filmden paylaşılan yeni görselde John Wick'in yeni düşmanı ile tanışma imkanı yakalıyoruz. Zero isimli bu karakteri canlandıran oyuncu ise Mark Dacascos oluyor.

    Keanu Reeves'in son kez başrolünde yer alacağı merakla beklenen devam halkası John Wick: Chapter 3 - Parabellum'dan yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde Mark Dacascos'un canlandırdığı Zero karakterini yakından inceleme fırsatı yakalıyoruz. Söylenilenlere göre bu kez kötü adamımız yalnızca John Wick ile arasında olan rekabetle tanınmıyor. Zero'nun John Wick'e büyük bir saygısı ve hayranlığı bulunuyor. Ancak bu durum Zero'nun John Wick'i yok etmeye çalışmasının önünde bir engel teşkil etmiyor. Mark Dacascos'un Empire ile yaptığı röportajda söylediklerine göre, eğer ki Zero John Wick'i öldürmek istemese, belki de yakın dost olabilirlerdi...

    John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un konusu ise şöyle: John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. ohn'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir.

    Filmin oyuncu kadrosunda Keanu Reeves ve Mark Dacascos'un yanı sıra önceki filmlerden Laurence FishburneIan McShaneLance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Oscar ödüllü Halle BerryHiroyuki SanadaAsia Kate DillonJason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan RuhianCecep Arif Rahman, Gotham dizisinde izleme fırsatı bulduğumuz Robin Lord Taylor ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Mayıs tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top