Hesabım
    İstanbul Film Festivali Satışları Başlıyor!

    38. İstanbul Film Festivali bilet satışları yakında başlıyor.

    38. kez düzenlenecek olan İstanbul Film Festivali'nin bilet satışları çok yakında başlıyor. Geçtiğimiz günlerde festival programının açıklanmasının ardından biletlerin satış tarihleri açıklandı. Nisan ayı içerisinde izleyicileriyle buluşması beklenen İstanbul Film Festivali'nin bilet satışları 23 Mart tarihinde başlıyor.

    Dünya sinemasının en yeni örnekleri, usta yönetmenlerin son filmleri, yeni keşifler ve kült yapıtların aralarında bulunduğu 175 uzun metrajlı ve 11 kısa filmden oluşan zengin programıyla 38. İstanbul Film Festivali izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. İKSV tarafından düzenlenecek olan festivalin ön satışları İKSV kart sahiplerine özel olarak 19 Mart tarihinde başlarken, genel satışlar 23 Mart tarihinde başlıyor. Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri 19 Mart Salı, Kırmızı, Sarı ve Turuncu Lale Kart üyeleri ise 20,21, 22 Mart tarihlerinde bilet satın alabilecekler. 12 gün boyunca, 19 bölümde 45 ülkeden 187 yönetmenin toplam 186 filmin gösterileceği 38. İstanbul Film Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da gösterimlerin yanı sıra konuk yönetmen ve oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilecek sohbetler, atölyeler, konserler ve özel etkinliklere de yer verecek. Bilet satışları ise Biletix üzerinden sağlanacak. Ayrıca genel satışlar, 23 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Beyoğlu’nda Atlas ve Kadıköy’de Rexx sinemalarından temin edilebilecek.

    38. İstanbul Film Festivali gösterimleri bu yıl Atlas Sineması, Beyoğlu Sineması, Pera Müzesi Oditoryumu, Cinemaximum City’s, Cinemaximum Zorlu, Rexx Sineması ve Kadıköy Sineması'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca 38. İstanbul Film Festivali’nin Festival Merkezi, bu yıl da Yapı Kredi Kültür Sanat olacak.

    İstanbul Film Festivali'nin 5-16 Nisan tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top