Hesabım
    David Harbour'lı "Hellboy"dan Klip Yayınlandı

    Hellboy'dan ilk klip geldi!

    David Harbour ve Ian McShane'in başrolünü paylaştığı Hellboy uyarlamasından bir klip paylaşıldı. Klipte Hellboy ve Pröfesör Bruttenholm'un konuşmalarına tanık oluyoruz. Sohbetlerinde Osiris Club isimli bir tarikattan bahseden ikili, bir durumun üstesinden gelmeye çalışıyor gibi görünüyor.

    Mike Magnola'nın yaratıcısı olduğu Dark Horse Comics bünyesinde bulunan Hellboy çizgi romanlarından uyarlanan filmin çizgi romanlarda olduğu gibi sert ve şiddet içerikli bir yapısı olacağı söylenenler arasında bulunuyor. Bu nedenle geçtiğimiz ay içerisinde filme 18+ ibaresi verilmiş ve red band fragmanı yayınlanarak film hakkında daha fazla ipucuna sahip olmamız sağlanmıştı. Daha önce de Ron Perlman'ın başrolünde yer aldığı bir Guillermo Del Toro uyarlaması beyaz perdeye aktarılmış, ancak o filme 18+ ibaresi uygun görülmemişti.

    Aliens, Astro Hustle, Fight Club, Black Hammer, Crimson Lotus gibi çizgi romanların da yayıncısı olan Dark Horse Comics tarafından yayınlanan Hellboy çizgi romanların konusu şöyle: Hellboy, Ogdru Jahad ajanı ve Hellboy'un baş düşmanı olan Grigori Rasputin'in şeytani çağrısı üzerine dünyaya gelir. Profesör Broom ise onun üzerinde deneyler yapan ve onu bir çocuk gibi yetiştirip ona ebeveynlik yapan isimdir. Ayrıca Broom, Bureau For Paranormal Research and Defence departmanının yöneticisi ve gizli uzmanıdır.  Filmin oyuncu kadrosunda Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour'ın yanı sıra DeadwoodAmerican Gods, Ray DonovanKings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth KindZoolander 2Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha LaneLost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor.

    Hellboy'un ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top