Hesabım
    Tarantino, "Once Upon A Time In Hollywood" İle Cannes'a Yeniden Adım Atabilir

    Once Upon A Time In Hollywood'un, Cannes'da yer alması için çalışmalara başlandı.

    Quentin Tarantino'nun dokuzuncu filmi olan ve adeta yıldızlar geçidi gibi bir oyuncu kadrosuna sahip olan Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Indie Wire'ın haberine göre Quentin Tarantino, yeni filminin Cannes Film Festivali'nde yer alabilmesi için tam gaz kurgu çalışmaları yapıyor.

    Cannes Film Festivali ile Netflix arasında çıkan anlaşmazlık sonucu Netflix, Cannes'a filmlerini göndermeyeceğini açıklamıştı. Bu durum da Martin Scorsese'nin Robert De Niro ve Al Pacino başrollü The Irishman filmini otomatik olarak Cannes Film Festivali'nde devre dışı kalmasına neden olmuştu. Ancak aynı durum Quentin Tarantino için söz konusu değil. Dedikodulara göre Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood filmini Cannes Film Festivali'ne yetiştirebilmek için filmin kurgusunu tamamlamaya çalışıyor. Ancak Cannes direktörü Thierry Fremaux ile yapılan görüşmenin sonucunda Fremaux'nun Tarantino'nun dönüşünün henüz kesin olmadığını belirttiği ortaya çıktı. Hollywood'un Cannes'da yer alabilmesi için önemli bir fırsat olan Once Upon A Time In Hollywood filmi bu nedenle önem arz etmiş oldu. Ancak Fremaux, Tarantino'nun Cannes'a katılabilmek için hızlı bir şekilde kurgu yaptığını ve sıkı çalıştığını ifade etmekle yetindi. Tarantino, 1994 yılında Cannes Film Festivali'ne katılmış ve Pulp Fiction filmiyle Palme d'Or'un sahibi olmuştu. Eğer Tarantino'nun yeniden Cannes'a katılma fırsatı olursa, Pulp Fiction ile orada yer almasının 25. yıldönümünde yeniden Cannes'a adım atmış olacak. Ayrıca yönetmenin Inglourious Basterds filmi de 2009 yılında Christoph Waltz'a En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazandırmıştı.

    Yaz aylarında vizyona girmeye hazırlanan Once Upon A Time In Hollywood filminin oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprioBrad Pitt,  Al PacinoMargot RobbieTimothy OlyphantLuke PerryScoot McNairyDamian LewisDakota FanningKurt RussellEmile HirschClifton Collins Jr.Tim RothMichael MadsenKeith Jefferson ve Nicholas Hammond yer alıyor. Film, yurt dışındaki izleyicileriyle Temmuz ayı içerisinde buluşacakken, ülkemizde 23 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek.

    Cannes Film Festivali'nin 14-25 Mayıs tarihleri arasında izleyicileriyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top