Hesabım
    Ryan Reynolds, Paylaşımıyla İpleri Disney'in Aldığına İşaret Etti

    Ryan Reynolds'ın Deadpool paylaşımı sosyal medyada ilgi çekti.

    Geçtiğimiz gün içerisinde Deadpool'un yıldız oyuncusu Ryan Reynolds sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Deadpool'u bir okul otobüsünde görmemizin yanı sıra bu fotoğrafın farklı bir önemi vardı. Reynolds, iplerin Disney'in eline geçtiğine işaret ediyordu.

    20th Century Fox ve Disney'in işbirliğine gitmesinin ardından birçok filmin akibetinin belirsizleşmesi gündeme oturmuştu. Bu filmler arasında Gambit ve Deadpool filmleri de vardı. Ancak Disney'in CEO'sundan gelen açıklamaya göre Deadpool serisi devam ettirilecekti. Ayrıca Disney'in, Deadpool'un 18+ bir film olmasına karışmayacağı ve daha da fazla r-rated filmin çekilmesinin önünü açacağı belirtilmişti. Şimdi ise Ryan Reynolds'tan uzun bir aranın ardından ilk Deadpool paylaşımı geldi. Paylaşımda Deadpool'un bir Mickey Mouse şapkası ile Disney okul otobüsünde yolculuk yaptığı görülüyor. Bu eğlenceli paylaşımın ardından da filmin hayranları tarafından, Deadpool'un Disney'deki ilk günü olduğu anlamını çıkarıldı. Disney'in Deadpool için olan planları henüz tam olarak bilinmese de farklı ve uç tahminlerde bulunuluyor. Bu iddialar arasında Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'nde yer alması için yeniden çekilmesi yer alıyor. Bu iddianın çok uç bir noktada olmasının yanı sıra bu alternatif seçenekte Ryan Reynolds'ın artık başrolde yer almayabileceği de göz önünde bulunduruluyor.

    İki filmden oluşan ve üçüncüsü için hazırlıkların devam ettiği Deadpool serisinde son olarak anti-kahramanımız ile X-Force ekibinin maceralarını izlemiştik. Deadpool 2'nun konusu ise şöyleydi: Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top