Hesabım
    Marvel Filmleri Yeni Bir İsme Sahip Oldu!

    Kevin Feige, Avengers filmleriyle ilgili konuştu.

    Marvel Stüdyoları'nın başındaki isim Kevin Feige, Empire ile yaptığı röportaj ile birlikte Avengers filmleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamaları tüm Avengers filmlerine taktıkları ismi de içeriyordu. Empire Magazine, aynı sayı içerisinde Avengers: Endgame filminin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo ile de röportaj yapmış ve filmin fragmanında yaptıkları hileler konusunda bilgi almayı başarmıştı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden Avengers: Endgame'in vizyona girmesine az bir zaman kala, yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediliyor. Bu kez de Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige ile yapılan röportajda konuşulan çeşitli bilgiler Marvel hayranlarıyla paylaşıldı. Kevin Feige, röportajda şu sözleri sarf etti: "Daha önce yapılmamış bir şey deneyerek film serimizi sonuçlandırmak istedik. Harry Potter, birkaç kitaptan oluştuğu için bir sona sahipti. Lord of The Rings de öyle. Ama bizim 22 filmin ardından bir hikayede bir sona ulaşmamız komik olmaz mı?" Ayrıca Feige, Iron Man'den Avengers: Endgame'e tüm Avengers filmlerinin "The Infinity Saga" adını taşıdıklarını ifade etti.

    Geçtiğimiz gün içerisinde de Empire'ın Joe Russo ile yaptığı röportaj gündeme düşmüştü. Röportajda Joe Russo, yayınlanan Avengers: Endgame fragmanının aldatıcı nitelikte olduğunu ve fragmanda kullanılan görüntülerin filmde yer almadığını ifade etmişti. Bu yol sayesinde Star Wars: Empire Strikes Back filminin pazarlamasına yakın bir yöntem tutturmaya çalıştıklarını ve sürprizbozan bir fragmanı kesinlikle yayınlamak istemediklerini belirten Russo, tepkileri üzerine çekmişti.

    Avengers: Endgame'in ardından Robert Downey Jr., Chris HemsworthChris EvansGwyneth Paltrow gibi isimlerin emekliye ayrılacağı bilinenler arasında yer alıyor. Inifinty War'un devam filmi olan Endgame'in konusu ise şöyle: "Avengers Infinity War"un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir. Filmin, ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Nisan tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top