Hesabım
    Ali Sunal'lı "Hareket Sekiz"in Çekimleri Başlıyor!

    Uluslararası polisiye ve komedi filmi Hareket Sekiz'in çekimleri başlıyor.

    İddialı bir film olacağı belirtilen "Hareket Sekiz" filminin çekimleri başlıyor. Tesadüfi de olsa başarılar elde etmiş olan üç polisin hikayesini anlatacak olan Hareket Sekiz, kahramanlarımızın yer alacağı özel bir görevi beyaz perdeye taşıyor. Filmin başrolünde polis olarak göreceğimiz isimler ise Ali SunalOnur Atilla ve Sarp Bozkurt oluyor.

    Yönetmen koltuğunda son zamanların beğenilerek izlenen komedi filmi Aslı Gibidir, Hep Yek, Polis Akademisi: Alaturka ve Hayalet Dayı filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Ali Yorgancıoğlu'nun oturduğu, senaryosunu ise Yanlış Anlama filminin senaryosuna imza atan Ayberk Çınar'ın kaleme aldığı "Hareket Sekiz" filminin oyuncu kadrosunda Güldür Güldür'ün sevilen ismi Ali Sunal, Can Dostlar, Cici Babam, Deli Dumrul, Dedemin Fişi gibi yapımlardan tanıdığımız Onur Atilla, Aile Arasında, Cesur ve Güzel, Dark Elbise, Ekşi Elmalar gibi yapımlardan hatırladığımız oyuncu Devrim Yakut, Romantik Komedi, Müthiş Bir Film, Görünmeyen gibi yapımlarda karşımıza çıkan komedyen Gürgen Öz, Geniş Aile, Vay Arkadaş, Bir Şey Değilim, Kertenkele, Avrupa Yakası Ailecek Şaşkınız'dan hatırladığımız Bihter Dinçel, Sarp Bozkurt, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Aykut Taşkın gibi isimler yer alıyor. Ayrıca filmin yapımcılığını Levent Cengizhan üstleniyor.

    Uluslararası çapta izleyicileriyle buluşacak olan polisiye ve komedi türlerindeki Hareket Sekiz filminin konusu ise şöyle: Bünyamin, Kazım ve ve Reşat başarılı üç polis memurudur. Ancak bu başarıları tamamen tesadüften oluşuyordur. Yıllardır bir mit olarak adını duyduğumuz değerli bor madenlerininden yurt dışına bor kaçırarak özel bir silah yapmak isteyen Rus mafya lideri Zolka, bu hedefi için Türkiye'ye gelir. Liderin hedefindeki ülke ise Liechtenstein olacaktır. Biri sakarlıkta uzman olan, biri şans oyunları düşkünü olan ve diğeri de stajyer olan üç polis Zolka'ya karşı başarılı olabilecek midir?

    Alışılmışın dışında bir film olması beklenen Hareket Sekiz'in aksiyon sahnelerinin profesyonel olabilmesi için özel bir ekip ile çalışıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Filmin 4 Ekim 2019 tarihinde 12 ülkede aynı zamanda izleyicileriyle buluşması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top