Hesabım
    Namor, Marvel Sinematik Evreni'ne mi Geçiyor?

    Marvel'ın sualtı kahramanı Namor hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

    Avengers ekibinin dağılacak olmasının ardından Marvel'ın yeni süper kahraman arayışlarına gireceği bilinenler arasında yer alıyor. Bu konuda gündeme gelen çizgi roman kahramanlarından biri de Namor oldu. Konu ile ilgili konuşan ilk isim Marvel'ın yaratıcı isimlerinden Joe Quesada olmuştu. Şimdi ise yönetmen Scott Derrickson, yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu.

    Avengers: Endgame ile esas Avengers ekibini bir daha bir arada göremeyecek olmamızın ardından Marvel yeni takım ve süper kahraman arayışlarına geçtiğini duyurmuştu. Bu arayışın sonucunda da Eternals çizgi romanlarının beyaz perdeye aktarılması ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bir kahraman daha gündeme geldi: Anti kahraman Namor. Bunun nedeni ise Doctor Strange'in yönetmen koltuğuna oturan Scott Derrickson'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım oldu. Ancak, Namor'a ait bir görüntüyü paylaşan Derrickson'ın yaptığı paylaşım anında silindi. Bilindiği üzere Namor karakteri 2016 yılından beri Marvel'ın aklında bulunuyor. Ancak çizgi roman karakterinin haklarının Universal'ın elinde olması işleri karmaşık bir hale getirmişti. 2014 yılında Kevin Feige bu konuda konuşmuş, Namor'un üzerine gitmeden önce başka konularla ilgilenmeleri gerektiğini ifade etmişti. Ayrıca Namor'un tüm Avengers kahramanlarından ayrı bir yerde bulunması gerektiğini belirtmişti. 2016 yılına geri döndüğümüzde, Namor'un haklarının Marvel'a geçtiği görülmüştü. 

    Atlantisli bir prenses ile bir keşifçinin çocuğu olan Namor, güçlü bir mutant olarak biliniyor. Ayrıca döneminde Atlantis Krallığı'ndan ayrılarak insanlığa karşı savaşmak için mücadele verdiği söyleniyor. Güçleri arasında balıklarla telepati kurabilmek, uçabilmek ve insanüstü güce sahip olmak bulunuyor. Namor'un çizgi romanlarda Avengers, Fantastic Four ve X-Men ile birlikte çalıştığı görülüyor. Ancak Namor, diğer kahramanlardan biraz farklı... Dünyayı işgal etme girişimleri ve işbirliği yaptığı kişilere ihanet etmesiyle tanınan Namor, Susan Storm'u baştan çıkarmaya çalışmasıyla biliniyor. Bunların anlamı Namor'un sevilmeyen bir anti-kahraman olması değil, yalnızca karşımızca Deadpool gibi birinin olması. Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olması beklenen Namor'un geleceği konusunda hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak ilerleyen yıllarda, ayrılan Avengers kahramanlarının ardından yeni hikayenin oluşturulmasıyla dahil edilebileceği öngörülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top